INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Ofertă pentru starul lui United » Mourinho se poate despărți de unul dintre cei mai promițători jucători

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 15:21

Memphis Depay e gata să-și încheie coșmarul la Manchester United, fiind dorit de AC Milan.

Beneficiind de noul potențial financiar adus de investitorii chinezi, care au preluat clubul de la Silvio Berlusconi, echipa lui Vincenzo Montella este interesată să plătească în jur de 28 de milioane de euro în schimbul lui Depay.

Totuși, conform calciomercato.com, "rossoneri" nu sunt dispuși să-și asume riscul de a-l transfera definitiv pe Depay încă din iarnă. De aceea, o mutare pe San Siro sub formă de împrumut până în vara viitoare pare cea mai plauzibilă variantă pentru jucătorul de 22 de ani.

Memphis Depay este văzut ca o variantă perfectă pentru una din benzile Milanului, acolo unde Suso și Niang sunt singurele soluții pe care Montella le are la dispoziție.

În sezonul trecut, olandezul a jucat 29 de meciuri pentru Manchester United și a marcat de două ori. În acest sezon, Depay a jucat patru meciuri, dar a bifat doar 88 de minute.

25.000.000 €este cota lui Depay, potrivit transfermarkt.de

George Vintilă   

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează