INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ofertă uluitoare primită de Andres Iniesta din China » Ce a decis căpitanul Barcelonei

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 martie 2017 15:43

După nume grele plecate în campionatul chinez, precum Tevez, Oscar, Hulk sau Witsel, asiaticii au pus ochii şi pe căpitanul Barcelonei, Andres Iniesta, făcându-i o ofertă fabuloasă: un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon, scrie As.

Cotidianul spaniol precizează că două echipe din China au făcut deja oferte pentru Iniesta, iar una dintre ele îi propune un salariu impresionant, de 35 de milioane de euro, aproape la fel cu cel obţinut de Carlos Tevez, la Shanghai Shenhua.

1390 minutea strâns Iniesta pentru Barcelona în acest sezon, aproximativ 40% din maximum posibil

Pe lângă salariul uriaş pe care ar urma să-l încaseze jucătorul, chinezii au introdus şi alte clauze care să-l convingă pe "Don Andres", precum posibilitatea acestuia de a refuza să joace în meciurile din deplasare.

Totuşi, Iniesta ar fi refuzat oferta venită din campionatul chinez, însă chinezii nu se vor opri aici şi vor încerca să-l convingă pe căpitanul de la Barcelona.

Andres Iniesta, care va împlini 33 de ani în luna mai, mai are contract cu formaţia catalană până în 2018 şi deja a refuzat o ofertă de prelungire până în 2020, venită din partea preşedintelui clubului, Josep Maria Bartomeu.

612 meciuriare Iniesta la campioana Spaniei, reuşind 54 de goluri și 134 de pase decisive, din 2002 şi până în prezent

Astfel, situaţia mijlocaşului este incertă în acest moment, iar spaniolii de la As spun că acesta ar putea lua în considerare şi retragerea din fotbal după încheierea contractului cu Barcelona, în 2018, având în vedere numărul redus de minute pe care le-a prins în acest sezon, asta şi din cauza accidentărilor.

sursa: as.com

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează