INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Curg ofertele pentru Moruțan: „Va fi anunţat în câteva zile ca împrumut” + Interes pentru alt român

Olimpiu Moruţan, Foto: Instagram
Olimpiu Moruţan, Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2022 14:06 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 15:13

Olimpiu Moruţan (23 de ani), mijlocașul lui Galatasary, este cerut, sub formă de împrumut, de Sivasspor și AEK Atena, însă și Copenahaga stă cu ochii pe el. Grecii l-ar mai vrea și pe Dennis Man (23 de ani).

Moruțan n-a convins deloc în primul sezon la Galatasaray, dar nu duce lipsă de oferte. În fiecare săptămână apare o propunere pentru mijlocașul român. După ce transferul la Ankaragucu nu s-a mai concretizat, presa turcă a dezvăluit interesul unei alte echipe din Super Lig. 

Și Sivasspor, clasată pe locul 10 în sezonul trecut, îl dorește pe fostul jucător de la FCSB. „L-am cerut pe Moruţan, va fi anunţat în câteva zile ca împrumut”, a anunțat optimist antrenorul Riza Calimbay, citat de cotidianul Fanatik.

Angelescu surprinde! Ce va face cu banii primiți din vânzarea lui Rareș Ilie
RAPID
Angelescu surprinde! Ce va face cu banii primiți din vânzarea lui Rareș Ilie

Negocieri pe trei fronturi pentru Moruțan

Nu e însă singura ofertă primită de Galata pentru jucătorul transferat în 2021 cu 4,1 milioane de euro. Gazzetta.gr scrie despre faptul că AEK Atena l-ar avea în atenție și încearcă să-l ia sub aceeași formulă, împrumut cu opțiune de cumpărare. 

Avantajul e că acolo ar evolua în cupele europene, echipa la care a jucat și Nedelcearu încheind pe 3 campionatul trecut. Altă sursă susține că FC Copenhaga ar mai face o tentativă de a-l aduce pe Olimpiu după cea de anul trecut, campioana Danemarcei dorind mai întâi să-l vadă și în câteva amicale înainte de a veni cu o propunere concretă.

Interes și pentru Dennis Man

Grecii ar mai fi pus ochii pe un alt „tricolor”: Potrivit aceleiași Gazzetta.gr, AEK a contactat-o pe Parma pentru Dennis Man, atacant aflat în recuperare după o accidentare la gleznă. 

3 goluri și 5 assisturia reușit Olimpiu Moruțan la Galatasaray în sezonul trecut

În cazul său e greu de crezut că italienii vor negocia ceva pentru un titular incontestabil, mai ales că și suma vehiculată pentru un transfer definitiv ar fi de doar 5 milioane de euro.

VIDEO. Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan: „E un blocaj, nu știe engleză!”

Citește și:

Barcelona, în impas. Confesiunea din vestiar a fotbalistului dă peste cap planurile catalanilor

Nice l-a „suflat” pe Rareș Ilie din mâinile altei echipe din Franța » Dezvăluiri de la negocieri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1945sv0509
1945sv0509  •  15 Iulie 2022, 17:48

Urmeaza pe lista solicitantilor real madrid, bayern, city si inca citiva.

vasileroaita
vasileroaita  •  15 Iulie 2022, 15:24

Galata încearcă din răsputeri să scape de Morutan. Va fi cam greu. Poate, dacă Galata plătește o suma de bani...

adriann_
adriann_  •  15 Iulie 2022, 15:21

CURG ofertele de IMPRUMUT. Cu alte cuvinte nu exista nici o oferta de CUMPARARE. Lumea stie ca becali "vopseste" jucatori si cluburile serioase deja trateaza cu maxima prudenta orice fotbalist provenit de la fcsb...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează