INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

OFICIAL A lăsat Arsenal pentru a fi pregătit de Răzvan Lucescu: "Am avut oferte din Anglia, Franța, Germania". De ce a ales PAOK

FOTO: Gazzeta.gr +1   FOTO
FOTO: Gazzeta.gr

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 15:33

Chuba Akpom (22 de ani) a fost prezentat astăzi oficial la PAOK Salonic. Englezul a semnat un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane.

"Sunt încântat că am ajuns aici. Știu că fanii transmit o energie unică în lume. Va fi o provocarea interesantă pentru mine și vreau să duc acest proiect la îndeplinire. Abia aștept să demonstrez de ce sunt capabil.

Am auzit doar lucruri pozitive despre PAOK. Am mai făcut și niște cercetări suplimentare, pe cont propriu. Am avut o mulțime de oferte din Anglia, Franța, Germania, practic din toată Europa. Am ales PAOK datorită fanilor. Sunt fanatici! Fotbalul nu e doar un sport, e viața lor. Sunt la fel de pasionați ca mine. Simt deja conexiunea dintre noi.

Am făcut deja cunoștință cu grupul. Am fost prezentat antrenorului. Sper să intru cât mai repede pe teren", a declarat Akpom la prezentare.

Englezul este un produs al Academiei lui Arsenal, fiind însă însă împrumutat în fiecare sezon. Printre echipele pentru care a evoluat se numără Brentford, Coventry, Nottingham Forest, Hull City, Brighton și St. Truiden.

Akpom a evoluat la toate naționalele de tineret ale Angliei, marcând 3 goluri în 4 meciuri pentru reprezentativa sub 21 de ani. 

1.200.000 €este cota lui Chuba Akpom conform transfermarkt.de

12
meciuri a jucat Akpom pentru prima echipă a lui Arsenal Londra

Vezi și: Răzvan Lucescu dă lovitura pe piața tranferurilor » Salariu de 2 milioane de euro pentru mijlocașul cu 30 de meciuri în Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
doze
doze  •  04 August 2018, 07:48

n-a lasat Arsenal, ci Arsenal l-a lasat pe el, nu stiau cum sa scape de el si in acest an.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează