INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

OFICIAL Al doilea transfer al celor de la Juventus » Torinezii au adus un campion mondial

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2015 17:34

După ce l-au achiziţionat pe Pablo Dybala de la Palermo, Juventus a realizat al doilea transfer al verii.

Campioana Italiei şi finalista UEFA Champions League a oficializat transferul lui Sami Khedira.

Mijlocaşul de 28 de ani şi-a terminat contracul cu Real Madrid şi a semnat o înţelegere valabilă pentru următorii patru ani cu italienii.

20.000.000 €este cota lui Sami Khedira

În ultimii doi ani, Khedira şi-a pierdut locul de titular la Real Madrid şi a decis să nu mai continue la gruparea spaniolă.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cracker
cracker  •  09 Iunie 2015, 23:42
Postat de nea_vanea.60 pe 09 Iunie 2015, 19:32

daca-l aveau sambata seara erau si ei mai solizi in mijlocul terenului, acolo unde pirlo le-a pierdut meciul de unul singur... excelent transfer pentru juve! exemplu de miscare gandita, pe un post deficitar. si nu la plesneala, cum se vor face la campioana noastra, ca tot vorbim de campioane

Cum nu poti tu sa dormi de grija Stelei, sa nu cumva sa te ia somnul si sa nu scrii ceva de Steaua. Du-te ca e cald su culca-te sub platani, si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  09 Iunie 2015, 20:13
Postat de dinamo_fan pe 09 Iunie 2015, 19:00

cu Khedira adus gratis si Pogba vandut spre 100 milioane de euro eu cred ca au facut si bani si nici nu s-au slabit la mijloc.

Pogba ala nu face mai mult de 30 de milioane de euro. :) Joaca slab de ceva vreme, poate sa-i scada cota foarte mult. 100 de milioane, ce usor viseaza unii! Bale momentan ce face? N-a facut banii decat pe alocuri desi eu unul nu l-as da de la Real.

onduku
onduku  •  09 Iunie 2015, 20:12

L-au vandut pe Vidal dar asta a fost gratis, si din banii aia l-au luat pe Dybala si le-au mai si ramas. Khedira e bun.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează