INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

OFICIAL Bayern Munchen l-a demis pe Niko Kovac » Comunicatul clubului + ce a spus tehnicianul croat

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 22:00

Bayern Munchen a anunțat în această seară, în mod oficial, despărțirea de antrenorul Niko Kovac (48 de ani). Eșecul usturător suferit cu Frankfurt, 1-5, i-a fost fatal croatului. 

Duminică seara, campioana en-titre a Germaniei a emis un comunicat prin care a anunțat oficial că scaunul de antrenor al echipei a rămas vacant: 

„Performanța echipei noastre din ultimele săptămâni ne-a arătat că este nevoie de schimbări. Am avut o discuție serioasă cu Niko și rezultatul consensual a fost că el nu mai estre antrenorul lui FC Bayern Munchen. Cu toții regretăm acest lucru. Îi mulțumim lui Niko Kovac, în numele lui Bayern, pentru munca depusă”, a punctat Karl-Heinz Rummenigge, președintele clubului.  

„Cred că decizia e corectă pentru club în acest moment. Rezultatele, precum și felul în care am jucat în ultimul meci, m-au determinat să iau această decizie”, a declarat Kovac.

Kovac era antrenor la Bayern din 2018, timp în care a cucerit titlul, Cupa și Supercupa Germaniei. 

Cine vine?

Pe lista posibililor înlocuitori ai lui Kovac se află nume importante precum Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri, însă nici varianta Jose Mourinho nu e complet exclusă. În plus, se vehiculează inclusiv numele lui Erik ten Hag, actualul tehnician al lui Ajax. 

Până la numirea unui nou antrenor, interimatul va fi asigurat de asistentul Hans Flick. Pentru bavarezi, urmează meciurile cu Olympiakos Pireu (Liga Campionilor) și derby-ul cu Borussia Dortmund din campionat.  

Vezi și: 

FRANKFURT - BAYERN 5-1 // FOTO Campioana Germaniei a suferit un eșec istoric! Fanii le-au cerut socoteală elevilor lui Kovaci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
495101763996734
Ionica Santau  •  04 Noiembrie 2019, 12:10

Bayern este o palarie prea mare pentru Nico.

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  04 Noiembrie 2019, 10:55

Oricum Kovac la Bayern suna precum Bogdan Andone la PSG ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează