INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAPECOENSE

Oficial! Chapecoense, câștigătoarea Copa Sudamericana

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 20:45

Ivan Tozzo, președintele interimar al CONMEBOL, a confirmat că formația braziliană, care a fost implicată într-un accident aviatic, va fi numită post-mortem câștigătoarea Copei Sudamericana 2016.

Decizia vine ca urmare a cererii adresate de Atletico Nacional, adversara cu care Chapecoense ar fi trebuit să joace în finală, ca trofeul să ajungă la brazilieni.

"CONMEBOL a luat decizia de a numi Chapecoense echipa câștigătoare a Copei Sudamericana. Avem suportul tuturor federațiilor. În acest moment încercăm să recontruim echipa. Oamenii vor fotbal, oamenii iubesc fotbalul în Chapeco", a spus Tozzo, citat de The Telegraph.

Echipa Chapecoense trebuia să joace prima manșă a finalei cu Atletico Nacional la Medellin, dar avionul în care se aflau fotbaliștii s-a prăbușit, iar în accident au murit 71 de oameni, dintre care 19 jucători ai formației braziliene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  05 Decembrie 2016, 10:09

Ce stupizenie! Si in plus, cica va fi numita "post-mortem" ... dar ce, a murit echipa? s-a desfiintat? ce aberatie! Corect era ca ambele echipe sa fie declarate cistigatoare, sau ca titlul sa fie lasat vacant pentru anul in curs. Drama umana e una, iar hotaririle *** e alta mincare de peste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumiwow
dumiwow  •  04 Decembrie 2016, 22:01

Bravo lor pentru decizia luata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează