INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

OFICIAL Chelsea și-a anunțat noul antrenor: "Vreau să luptăm pentru trofee" » A semnat pe 3 ani și a făcut deja primul transfer!

Sarri cu Marina Granovskaia, directoarea clubului FOTO: chelseafc.com
Sarri cu Marina Granovskaia, directoarea clubului FOTO: chelseafc.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 11:58

După ce a renunțat la Antonio Conte, Chelsea l-a prezentat azi pe Maurizio Sarri.

Italianul de 59 de ani a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Chelsea, după ce a plecat de la Napoli.

"Sunt nerăbdător să încep munca și să cunosc jucătorii înainte de cantonamentul din Australia, unde voi cunoaște echipa și vom începe meciurile. Sper să prestăm un fotbal încâtător pentru fani și să luptăm pentru trofee. Asta merită clubul", a declarat Sarri pentru site-ul oficial al clubului.

De-a lungul carierei, Sarri a mai antrenat la AC Sansovino, Sangiovannese, Pescara, Arezzo, Avellino, Hellas Verona, Perugia, Grosseto, Alessandri, Sorrento și FC Empoli. La Napoli a activat în ultimii trei ani.

a venit cu jorginho

Sarri a făcut și primul transfer, Jorginho de la Napoli, care a semnat pe 5 ani și va purta numărul 5: "Sunt extrem de fericit că am ajung la Chelsea. Nu e ușor să faci parte dintr-un club așa mare și sunt foarte mulțumit. Abia aștept să joc în campionatul Angliei, care e foarte intens".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
125449014739398
Dan Pricop  •  15 Iulie 2018, 19:57

...la Chelsea nu conteaza trofeele,...au facut meciuri murdare,pt pariuri,din care castiga bine conducerea clubului...,la fel cum face si Becali. pt ei e important ca joaca an Premier League,atat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează