INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

OFICIAL Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino! Câți bani a costat, pe câte sezoane a semnat și care e comunicatul lui Real Madrid

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 18:03

Cel mai important transfer al deceniului s-a făcut! Mutarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino a fost rezolvată în cursul acestei seri!

Portughezul Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a fost prezentat pe site-ul oficial al italienilor de la Juventus! "Se numește Cristiano Ronaldo. Și este un jucător bianconero", a fost mesajul prin care Juve l-a prezentat pe Cristiano, care devine transferul cel mai important din Serie A din ultimele decenii.

Detaliile tranzacției:

  • Cât a costat transferul? 100 de milioane de euro vor fi plătiți de Juventus Torino în decurs de 2 ani și încă 12 milioane de euro din alte taxe pentru Ronaldo;
  • Pe cât timp a semnat Ronaldo? Portughezul a semnat pe 4 sezoane, ceea ce ar putea însemna că Juventus este ultima sa echipă din carieră;

Astăzi, Andrea Agnelli, patronul lui Juventus, a plecat de urgență în Grecia, acolo unde Ronaldo se află în vacanță, pentru a-și asigura pe 4 sezoane semnătura portughezului de 33 de ani.

Cine e Cristiano Ronaldo și cine e Juventus Torino

Venit de la Manchester United în 2009, pe 94 de milioane de euro, portughezul Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în istoria lui Real Madrid. Ronaldo a înscris 450 de goluri, a cucerit două titluri, nu mai puțin de 4 Ligi ale Campionilor și 3 Supercupe ale Europei în 5 ani, două Cupe ale Regelui și două Supercupe, precum și 4 Baloane de Aur în 9 sezoane. 

Juventus Torino, campioana ultimelor 7 sezoane în Serie A, este echipa cu cele mai multe titluri din Italia, 34, și cele mai multe Cupe ale Italiei, 13. Juventus are și două Ligi ale Campionilor și 7 finale (!) pierdute, record pentru cea mai importantă competiție intercluburi.

5 Ligi ale Campionilorare Ronaldo, în timp ce Juventus Torino are două

Real confirmă transferul

Real Madrid a confirmat prin intermediul unui comunicat oficial despărțirea de Ronaldo, pe care îl acuză că ar fi cerut să plece de la club:

"La cererea expresă a lui Cristiano Ronaldo, clubul e de acord cu plecarea acestuia la Juventus. Real îi mulțumește jucătorului care a demonstrat că e cel mai bun din lume și care a marcat una dintre cele mai strălucitoare ere din istoria clublului nostru și al fotbalului mondial. Ronaldo va fi mereu un simbol al clubului și un punct de referință pentru următoarele generații"

Vezi și: Ronaldo semnează cu Juventus!  » 8 nume care ar putea să-l înlocuiască la Real Madrid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
i96ocm
i96ocm  •  11 Iulie 2018, 10:27
Postat de Adrian Suciu pe 11 Iulie 2018, 00:10

Bravo Cristiano! SA castigi o Liga si cu Juve SA le inchizi gura la toti carcotasii. Vezi fi primul din istorie care ar castiga cu 3 echipe siderite! Forza Juve!

Clarence Seedorf (Surinam) has won the Champions League with a record three different clubs: Ajax (Netherlands), Real Madrid (Spain) and AC Milan (Italy).

i96ocm
i96ocm  •  11 Iulie 2018, 10:27

Clarence Seedorf (Surinam) has won the Champions League with a record three different clubs: Ajax (Netherlands), Real Madrid (Spain) and AC Milan (Italy).

mosvasile
mosvasile  •  11 Iulie 2018, 09:07

Abia acum "imi pica fisa" de ce a plecat Zidane!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează