INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

OFICIAL Decizia luată de United în privința lui Zlatan Ibrahimovici

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 20:54

Zlatan Ibrahimovici a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului în sezonul trecut de Europa League, iar accidentarea i-a determinat pe șefii lui United să-l lase liber de contract pe suedez. 

Atacantul de 35 de ani nu a fost inclus pe lista jucătorilor lui United pentru următorul sezon, făcută publică de site-ul oficial al Premier League.

Atacantul a semnat vara trecută cu echipa antrenată de Jose Mourinho, însă Manchester United nu i-a activat clauza de prelungire, deși Ibrahimovici a marcat de 28 de ori în 46 de meciuri pentru "diavoli".  

Accidentarea îl va ține pe Zlatan departe de gazon până în ianuarie, deși fotbalistul și-a început deja procesul de recuperare.

Ibrahimovici a acceptat să-și ducă la capăt procesul de recuperare la United și ar putea semna o nouă înțelegere în momentul în care își va reveni, însă jurnaliștii de la ESPN susțin că englezii nu iau în calcul această opțiune.

Manchester United este foarte aproape de a-l transfera pe francezul Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează