INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

OFICIAL Diego Costa s-a întors la Atletico » Va avea o clauză de reziliere astronomică!

Diego Costa, 28 de ani, a semnat cu Atletico până în 2021 și va purta numărul 18 // FOTO: Guliver / Getty Images
Diego Costa, 28 de ani, a semnat cu Atletico până în 2021 și va purta numărul 18 // FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 11:27

Atacantul spaniol Diego Costa (28 de ani) revine la Madrid, dar e doar împrumutat cu 5 milioane de euro până în vară, când "plăpumarii" mai plătesc 50 de milioane plus 10 milioane bonusuri. Liga nu le-a permis acum o mutare definitivă.

În fine, Diego Costa a semnat cu Atletico. Și devine jucătorul cu cea mai mare clauză de reziliere din istoria clubului, 200 de milioane de euro, dublu cât Griezmann, Carrasco și Oblak, însă și peste cele 150 de milioane ale lui Koke și Saúl! Și mutarea de la Chelsea a atacantului de origine braziliană va doborî recordul madrilenilor.

"Atletico e casa mea"

Echipa lui Simeone va plăti în total maximum 65 de milioane de euro, dar doar 5 milioane acum, pentru că Diego Costa n-a putut fi decât împrumutat până în vară.

Conform AS, Liga spaniolă le-a interzis un transfer definitiv, care ar fi depășit baremul financiar impus pentru actualul sezon, 237 de milioane (70% din venituri).

La vară, când e obligată să-l cumpere, Atletico achită 50 de milioane plus 10 milioane bonusuri. "Sunt foarte fericit că m-am întors acasă. Întotdeauna am spus că Atletico e casa mea. Abia aştept să joc", a spus Costa.  Care trebuie să recupereze lunile fără antrenament și s-aștepte ianuarie, când expiră sancțiunea lui Atletico.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează