INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

OFICIAL Erling Braut Haaland, prezentat la Borussia Dortmund! Salzburg a primit 22 de milioane de euro

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 17:10

Borussia Dortmund l-a cumpărat pe Erling Braut Haaland, plătind 22 de milioane pentru vârful norvegian de 19 ani. Două milioane peste clauza de reziliere a contractului cu Salzburg.

Erling Braut Haaland era curtat de multe cluburi europene. Toate importante. Inclusiv Man. United și Juventus. Era explicabil. Tânărul norvegian, 19 ani, e marea revelație a sezonului. Marcând 28 de goluri (8 numai în grupele Champions League) în 22 de meciuri disputate în toate competițiile la RB Salzburg (plus 7 assisturi). 

EBH a ales în cele din urmă. Nordicul a semnat cu Borussia Dortmund un contract de patru ani și jumătate, până pe 30 iunie 2024. BVB a plătit 22 de milioane de euro, două milioane peste clauza sa de reziliere.  
Acesta va începe pregătirea pe 3 ianuarie, în cantonamentul pe care BVB îl va face la Marbella. 

OFICIAL Erling Braut Haaland, prezentat la Borussia Dortmund! Salzburg a primit 22 de milioane de euro

8 milioane de eurova fi salariul anual al lui Haaland la Dortmund

45 de milioane de euroeste cota lui Haaland, potrivit transfermarkt.de

VIDEO+FOTO 8 detalii inedite din documentarul despre viața lui Toni Kroos: de ce n-are nici o poză cu trofeul CM 2014 + nu iese niciodată în oraș!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
persanu
persanu  •  30 Decembrie 2019, 12:05
Postat de hansolo10 pe 29 Decembrie 2019, 20:25

pai procesul cu bancruta frauduloasa este pe rol, ce sa fac eu pentru faptul ca sunteti mana in mana cu mafia si sunt amanari peste amanari? hai ca iti spun unu noua,de luna trecta,negoitza a anuntat ca nu va mai finanteaza din mai 2020. pe stanciu l-am vandut in 2016 cu cel mai mare pret din istoria romaniei. am jucat in primavara european chiar anul trecut. chiar nu stiu de ce blesteme vorbesti cand clona csa a lui talpan din liga a 4-a este in pragul desfiintarii daca rateaza promovarea pentru al treilea an la rand.

Bai omule va faceti de ras ma. Fotbal Club Steaua Bucuresti in cesionat lui Gheorghe *** sectia de fotbal FC Steaua Bucuresti pe o perioadat de 15 ani in care Becali era obligat sa plateasca datoriile , sa investeasca in jucatori , sa tina echipa in liga 1 si sa joace in Ghencea . Scria in contract , ce naibii nu sunteti instare sa dati un search pe google .. ca va gaseste el contractul , nu trebuie sa miscati aia doi neuroni prea mult...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  30 Decembrie 2019, 10:51
Postat de markksson pe 30 Decembrie 2019, 03:49

Haaland a avut 8 goluri in grupele Champions League, cota lui era de 45M si a fost vandut cu 22M. In piata actuala, Coman nu face banii ceruti de Becali - nici pe departe.

Avea clauza de reziliere...altfel il vindeau cu cel putin 45 de milioane

markksson
markksson  •  30 Decembrie 2019, 03:49

Haaland a avut 8 goluri in grupele Champions League, cota lui era de 45M si a fost vandut cu 22M. In piata actuala, Coman nu face banii ceruti de Becali - nici pe departe.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează