INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Genk a anunțat că Ianis Hagi a semnat pe 5 ani cu Rangers, apoi a șters știrea de pe site!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 21:49

Genk a anunțat pe site-ul oficial transferul permanent al lui Ianis Hagi (21 de ani) la Rangers, apoi a șters știrea. BBC anunță că transferul nu e încă perfectat. 

Genk, formația cu care Ianis Hagi se afla sub contract, a confirmat despărțirea de internaționalul român. La 20 de minute de la publicarea informației pe site-ul oficial, clubul belgian a șters știrea, cel mai probabil la cererea lui Rangers, care ori a vrut să păstreze surpriza, ori să continue negocierile.  

 Toate site-urile din Marea Britanie, în frunte cu BBC, au apucat să facă anunțul.

Genk a anunțat că Ianis Hagi a semnat pe 5 ani cu Rangers, apoi a șters știrea de pe site!
Știrea care a dispărut de pe site-ul lui Genk

Din anunțul lui Genk, Rangers ar fi activat clauza exclusivă de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro. Ianis Hagi ar fi semnat un contract valabil 5 sezoane cu vicecampioana Scoției. 

Prima reacție a lui Genk

Genk a reacționat în premieră după gafa cu Ianis Hagi în prim-plan. Potrivit BBC, care a reușit să contacteze gruparea din Belgia, reprezentanții lui Genk au afirmat că „au acționat prematur și din această cauză articolul a fost șters” - mai multe detalii, AICI.

Genk l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Viitorul în vara lui 2019

„Decar” al naționalei României, Ianis Hagi a început fantastic la Genk, dar mai târziu nu a reușit să se impună și a ajuns rezervă. În luna ianuarie, Genk l-a cedat sub formă de împrumut în Scoția, la Rangers. Prestațiile lui Hagi Jr. l-au convins pe managerul Steven Gerrard. 

Rangers a găsit bani pentru Ianis Hagi

Presa din Scoția a pus sub semnul întrebării afacerea până în ultima clipă. Rangers părea să nu traverseze cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, dar a dat o lovitură nesperată.

La începutul săptămânii trecute, Rangers a anunțat un parteneriat-record cu firma de echipament sportiv Castore. Vicecampioana Scoției urmează să primească 20 de milioane de lire sterline în următoarele 4 sezoane.

4.500.000 de euroeste cota lui Ianis Hagi conform transfermarkt.de

VIDEO Primul gol marcat de Ianis Hagi la Rangers

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Ianis Hagi, desființat de o legendă de la Rangers: „N-aș da mai mult de 2 milioane pe el!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  27 Mai 2020, 12:51
Postat de davveroire pe 27 Mai 2020, 01:50

hehehhe ,gluma zilei ,Rangers peste Barca!:)))uite ,sa nu zici ca-s rau ,trimite un mail oficial celor de la Rangers si daca ei recunosc asta eu imi cer scuze ,cate Ucl are Rangers ca eu nu stiu , cate are Barca ,camp intern din Scotia e fix pix ,cate campionate are Barca ,parerea mea cel mai puternic camp din lume!?ai fumat ceva ?schimba provideru !:))

Tu sigur nu mi ai citit comm pana la capat...era tarziu, nu ?

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  27 Mai 2020, 12:49

Dar la tine cine e?... dacă tu ai altu și e ok la el de ce nu e?

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  27 Mai 2020, 12:48
Postat de Daniel Irimescu pe 27 Mai 2020, 09:06

Nu e vorba de nationala. Ala iubeste Italia si Roma. S a mascot in Bucuresti si a trait acolo 20 si de ani. Nu il mai intereseaza nici orasul si nici Romania. A votat in Italia, voteaza in Italia si va vota in Italia pina nu mai poate merge. Habat nu are cine e prim ministru la voi si nici nu il intereseaza. Ciao

La noi??!!?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează