INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

OFICIAL Liverpool a făcut încă un transfer » Jucătorul a impresionat la CM 2018 și a semnat cu echipa lui Jurgen Klopp

Foto: facebook.com/LiverpoolFC
Foto: facebook.com/LiverpoolFC

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 09:34

După ce a impresionat în tricoul Elveției la Campionatul Mondial, cu un gol și o pasă de gol în patru meciuri, elvețianul Xherdan Shaqiri, 26 de ani, a semnat cu Liverpool.

Liverpool a oficializat transferul mijlocașului adus de la Stoke pentru 15,3 milioane de euro, clauza de reziliere a acestuia. "Ca fotbalist, mereu vrei să te afli pe cea mai mare scenă. Acum câțiva ani am vrut să vin aici, dar nu s-a putut. Sunt foarte fericit! Vreau să câștig trofee. Liverpool este un club uriaș, cu istorie bogată, jucători mari și un antrenor fantastic", a declarat Shaqiri, potrivit BBC.

De-a lungul carierei, elvețianul a mai jucat la FC Basel, Bayern Munchen, Inter și Stoke. În sezonul trecut acesta a dat 8 goluri și 7 pase de gol în 38 de meciuri.

18.000.000 €este cota lui Shaqiri, potrivit transfermarkt

În această vară, Liverpool i-a mai adus pe Fabinho, de la AS Monaco, și pe Naby Keita, de la RB Leipzig.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gizeh
gizeh  •  14 Iulie 2018, 10:37

... e doar un kosovar opărit,cu pașaport elvețian .... torje in varianta halbaneză :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează