CAMPIONATE  ·  SPANIA

OFICIAL Lovitură importantă în La Liga: legendarul Ronaldo e noul patron al echipei!

FOTO: Twitter Real Valladolid
FOTO: Twitter Real Valladolid

Luni, 03 Septembrie 2018, 17:46

Legendarul fost fotbalist brazilian Ronaldo Nazario da Lima (41 de ani) a devenit astăzi patronul formației din prima ligă Real Valladolid, acesta cumpărând 51% din acțiunile clubului spaniol. 

Tranzacția a avut deja loc, iar astăzi mutarea a fost oficializată pe contul oficial de Twitter al lui Valladolid.

"Voi încerca să pun toate cunoştinţele mele despre fotbal la dispoziţia jucătorilor, voi încerca să fac o gestiune eficace, din care clubul şi oraşul să profite. Vrem să creştem atât de mult cât ne vor permite visurile noastre", a declarat Ronaldo.

"Ronaldo a achiziţionat, cu titlu personal, 51% din acţiunile clubului. Vom avea o dimensiune la care nu îndrăzneam să visăm", a precizat și președintele clubului, Carlos Suarez, potrivit AFP.

30.000.000 €ar fi achitat Ronaldo pentru achiziționarea a 51 % din acțiuni, potrivit presei internaționale. Clubul a evitat să confirme cifra

Ronaldo (41 de ani) a jucat în Spania pentru Barcelona și Real Madrid, iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la Cruzeiro, PSV, Inter Milan, AC Milan și Corinthians.

Ce a cumpărat Ronaldo

  • Revenită în acest sezon în La Liga, Valladolid e pe locul 16 după 3 etape, cu 2 puncte, neavând nicio victorie.
  • Clubul e înființat în 1928, împlinind în acest an 90 de ani de existență. Totuși, Valladolid nu se poate lăuda cu rezultate notabile: cea mai bună clasare din La Liga datează din sezonul 1962-1963, când a terminat pe locul 4. Clubul are, de asemenea, doar două participări în cupele europene.
  • Vedetele actualei echipe sunt atacantul Michel, fost la Valencia, și mijlocașul Borja Fernandez, fost la Real Madrid.
  • Valladolid deține un record interesant: este echipa cu cel mai rapid gol din istoria primei ligi din Spania: după doar 7.42 secunde, în victoria cu Espanyol din 20 ianuarie 2008.Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (2)

mmvv80  •  03 Septembrie 2018, 22:29

deci nu pot exista 2 Ronaldo simultan in la liga . prima data a plecat nazario si a venit Cristiano iar acuma a plecat Cristiano si a venit nazario

ovidiu_3003  •  03 Septembrie 2018, 19:23

...,jiji ...n are bani ...

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1