INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

OFICIAL Napoli a plătit o sumă uriașă pentru un atacant nigerian de 21 de ani!

Victor Osimhen
Victor Osimhen

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 17:51 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 17:51

Victor Osimhen, golgeterul lui Lille, a semnat un contract pe 5 sezoane, clubul napolitan achitând 81,3 milioane de euro.

Excelent în acest sezon, nigerianul Victor Osimhen a atras atenția marilor cluburi europene. În cele din urmă, golgeterul lui Lille a ales Napoli.

Italienii plătesc o sumă enormă pentru această perioadă, când fotbalul e în criză, dat peste cap de pandemia de coronavirus: 81,3 milioane de euro (sunt incluse bonusuri garantate). Cea mai scumpă vânzare din istoria lui Lille.

Atacantul în vârstă de 21 de ani, transferat în 2019 de la Charleroi pentru 14 milioane, a semnat un contract pe 5 sezoane, plus opțiune pentru unul suplimentar.

18goluri a marcat Victor Osimhen la Lille în acest sezon (38 de meciuri în toate competițiile)

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo sparge toate recordurile: și-a luat o mașină la un preț incredibil!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează