INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

OFICIAL S-a făcut! Primele cuvinte ale lui Higuain ca jucător al lui AC Milan » S-a stabilit și cine vine la Juventus

Articol de - Publicat joi, 02 august 2018 10:51

Două sute de fani rossoneri l-au așteptat la hotel miercuri seară. Milan plătește 18 milioane pentru împrumut și 36 de milioane în 2019 pentru transferul definitiv. Bonucci se întoarce la Juventus: schimb cu Caldara.

O afacere ce părea puțin probabilă la început s-a realizat. La doi ani după ce devenise cel mai scump jucător al lui Juventus, transferat cu 90 de milioane de euro de la Napoli, Gonzalo Higuaín părăsește gruparea bianconera. Atacantul argentinian, 30 de ani, ajunge la Milan, care achită acum 18 milioane de euro pentru împrumut, plus 36 de milioane vara viitoare pentru transferul definitiv.

Miercuri seară, Pipita a sosit la Milano, fiind așteptat de două sute de fani rossoneri la hotel. "Începe o nouă aventură. Sunt mulțumit. Leonardo m-a convins să vin aici", au fost primele cuvinte ale sud-americanului. "Unde se poate opri Milan? Sperăm să ajungem cât mai departe posibil. Am discutat deja cu Gattuso". În această dimineață, Higuaín face vizita medicală și semnează contractul cu "diavolul".

În același timp, acordul Milan - Juventus a fost total și asupra schimbului Bonucci - Caldara. Bonucci se întoarce la Torino după numai un sezon. Dorul de Juve a fost prea mare. 

"Îi salut pe toți fanii Milanului, dar și pe cei ai lui Juventus, care mi-au oferit atât de multă dragoste"
Gonzalo Higuaín, atacant Milan

55 de goluri a marcat Gonzalo Higuaín la Juventus în 105 meciuri jucate în toate competițiile

42.000.000 €plătise Milan pentru Leo Bonucci în 2017 (51 de partide, două goluri)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close