INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Oficial: Sandro Tonali și-a aflat pedeapsa în scandalul pariurilor

Sandro Tonali // foto: Guliver/gettyimages
Sandro Tonali // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 14:06 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 14:30

Oficial: Sandro Tonali (23 de ani) a fost suspendat 10 luni pentru că a pariat pe platforme ilegale, pe meciuri de fotbal, inclusiv ale echipelor la care a evoluat în Italia, Brescia și AC Milan ♦ Pe deasupra, mijlocașul lui Newcastle trebuie să parcurgă un tratament pentru dependența de pariuri, întins pe durata a 8 luni, și să plătească o amendă de 20.000 de euro.

Sandro Tonali, mijlocașul italian de națională cumpărat în vară de Newcastle cu 64 de milioane de euro, și-a aflat pedeapsa în cazul în care era anchetat pentru că a pariat, lucru interzis de regulamentele din fotbal.

Președintele Federației Italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, a confirmat că fotbalistul a ajuns la un acord cu parchetul federal astfel încât să fie suspendat 10 luni și obligat ca vreme de 8 luni să parcurgă un tratament pentru dependența de pariuri.

Revine la națională după o pauză de peste un an! Selecționerul Israelului i-a pregătit o imensă surpriză lui Edi Iordănescu
Israel
Revine la națională după o pauză de peste un an! Selecționerul Israelului i-a pregătit o imensă surpriză lui Edi Iordănescu

Oficial: Sandro Tonali, suspendat 10 luni după ce a pariat pe meciuri de fotbal

Adiacent acestuia, Tonali se vede nevoit să participe la 16 întâlniri cu tineri din Italia, în care fotbalistul lui Newcastle să explice riscurile asociate pariurilor. Toate aceste întâlniri vor avea loc în Italia.

Nu în ultimul rând, Tonali va primi și o amendă în valoare de 20.000 de euro. Rămâne ca formalitățile să fie puse la punct înainte ca pedeapsa să intre în vigoare, scrie Corriere della Sera

O veste nesperat de bună pentru Tonali este faptul că acestuia îi va fi permis să se antreneze alături de colegi și să evolueze în meciuri amicale și pe perioada suspendării. Practic, doar la competițiile oficiale este interzis. 

Asta înseamnă că Tonali va rata restul sezonului, inclusiv EURO 2024, în caz că Italia se va califica. Italianul a jucat miercuri seara în finalul meciului de Champions League cu Dortmund, 0-1, cel mai probabil ultima lui apariție înainte să-și ispășească pedeapsa.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Are peste 500 de meciuri la Real Madrid și afirmă: „Fără dubii, e cel mai bun jucător al lumii! Poate câștiga Balonul de Aur”

Record negativ: AC Milan e prima echipă italiană care atinge această bornă în Liga Campionilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Coster
Coster  •  26 Octombrie 2023, 16:01
Postat de TheRealGicaContra pe 26 Octombrie 2023, 15:11

E suspendat în Italia. De ce ar fi suspendat și de Newcastle?!

Pentru ca suspendarea este peste tot ce depinde de UEFA și FIFA. Nu numai într-un anumit campionat.

nikomunie
nikomunie  •  26 Octombrie 2023, 16:00

Numai mie mi se par cam mici aceste suspendari?de parca ar fi dictate doar asa de ochii lumii?de genul Daca tot a aflat toata lumea hai są le dam cateva luni si są terminam cu povestea asta

nikomunie
nikomunie  •  26 Octombrie 2023, 15:56
Postat de TheRealGicaContra pe 26 Octombrie 2023, 15:11

E suspendat în Italia. De ce ar fi suspendat și de Newcastle?!

Poate pentru ca ambele foruri apartin de uefa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează