INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO Moment bizar la un meci din Olanda » Un spectator a intrat cu scuterul pe teren și a întrerupt partida! Motivul e incredibil

Sursă foto: Captură Twitter @Darch
Sursă foto: Captură Twitter @Darch

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 13:00 / Actualizat marti, 21 martie 2023 13:00

Meciul disputat între Veenhuizen și Vitesse '63, formații din liga a șaptea olandeză, a fost întrerupt dintr-un motiv bizar. Oaspeții s-au impus cu scorul de 4-1. 

Un bărbat a intrat pe teren cu scuterul, fiind nemulțumit de faptul că artificiile aprinse înaintea fluierului de start i-au speriat calul, scriu cei de la Hotnews. 

Anunțul lui Nelu Varga, după ce CFR a început să scârțâie: „Am bătut palma, mai trebuie doar să semneze”
CFR CLUJ
Anunțul lui Nelu Varga, după ce CFR a început să scârțâie: „Am bătut palma, mai trebuie doar să semneze”

Moment bizar la un meci din liga a șaptea olandeză. Un spectator a intrat pe teren cu scuterul 

Faptul că artificiile i-au speriat calul i-a trezit bărbatului amintiri neplăcute. Fiica sa a fost transportată în trecut la spital cu elicopterul, pentru că a căzut de pe un cal speriat, mai arată sursa citată. 

Președintele clubului gazdă, Kees van der Leest, susține că artificiile au fost aprinse de mai mulți juniori ai clubului Veenhuizen: „Juniorii au vrut să-și susțină echipa cu artificii, dar s-a dovedit a fi ceva nefericit pentru vecinul nostru, așa că a intrat pe teren. 

Noi nu vrem să fim o povară pentru nimeni, dar trebuie să monitorizăm siguranța pe teren. Îl cunoaștem pe vecin, a jucat pentru noi în tinerețe. O să discutăm cu el, cred că a reacționat sub presiunea emoțiilor de moment. Vrem relații bune cu el, suntem vecini până la urmă.

Suntem responsabili și regretăm ce s-a întâmplat, dar juniorii au avut intenții bune. Momentul în care a intrat cu scuterul pe teren a influențat concentrarea jucătorilor noștri”, a spus președintele gazdelor. 

Citește și: 

Răzvan Lucescu s-a îmblânzit: de la „Fuck VAR” la „Totul a fost bine, cu o excepție”

Pedeapsă aspră pentru fanul care l-a atacat pe portarul Sevillei, la meciul cu PSV, din Europa League » Interzis pe stadion timp de 40 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează