INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Olandezii fac curat după dezastrul de la Euro: patru jucători IMPORTANŢI au fost excluşi! :O

Antrenorul Bert van Marwijk Foto: Reuters
Antrenorul Bert van Marwijk Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iunie 2012 12:41

Federaţia Olandeză de Fotbal a anunţat că anumiţi jucători care au participat la Campionatul European din Ucraina şi Polonia nu vor mai fi chemaţi de tehnicianul Bert van Marwijk pentru calificările la Mondialul din 2014.

Motivul oficial fiind de a împrospăta lotul naţional, tehnicianul a exclus din lot doi jucători din Premier League, Rafael van der Vaart (Tottenham) şi Johnny Heitinga (Everton), dar şi pe Dirk Kuyt (Fenerbahçe) şi Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04). Finalista Cupei Mondiale din 2010 a avut un an an dezastruos, nereuşind să se califice în sferturile de finală de la Euro 2012 şi plecînd acasă cu 0 puncte.

În ciuda reacţiilor negative din Olanda, postul de antrenor al lui Bert van Maarwijk este în siguranţă, acesta semnînd un contract pe 4 ani chiar înainte de Euro. 

Astfel, starul echipei Tottenham, Rafael van der Vaart, nu va avea şansa de a juca 100 de meciuri la naţională, în momentul acesta avînd 99.

"Aşa trebuie să procedeze şi Roy Hodgson cu naţionala Angliei!", a notat ziarul britanic The Sun.

(Ioana Dumitrescu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
malakian
malakian  •  27 Iunie 2012, 18:28

Nu pot sa cred ca Van der Vaart a fost exclus si nesimtitii de Robben si Sneijder inca joaca la nationala. Un milog selectionerul olandez. Kuyt era batran, nu mai juca nimic, Huntelaar joaca in sila, dar van der Vaart si Heitinga ar fi meritat sa ramana. Oricum, nu trebuie sa ne bucuram sau sa le plangem de mila pt ca tot o sa ne calce in picioare in preliminarii, pt tinand cont de centrele de juniori pe care le au ei, sigur o sa vina altii la fel de buni din urma.

bluered_sky
bluered_sky  •  27 Iunie 2012, 16:19
Postat de mgexpert pe 27 Iunie 2012, 14:30

..ha ha ! au găsit ţapii ispăşitori..păi nefericiţii mai mult au frecat banca de rezerve..iar Van der Vaart atunci când a fost folosit a dat un gol superb.. Mai degrabă selecţionerul a zbârcit-o da' şi la ei ca şi la noi..

ce mi-ar place sa fie la noi ca la ei :))) suntem la ani lumina de ei, stai linistit. Degeaba ne dam cu presupusul atata timp cat nu stim argumentele pentru care cei 4 nu mai intra in vederile antrenorului.

mgexpert
mgexpert  •  27 Iunie 2012, 14:30

..ha ha ! au găsit ţapii ispăşitori..păi nefericiţii mai mult au frecat banca de rezerve..iar Van der Vaart atunci când a fost folosit a dat un gol superb.. Mai degrabă selecţionerul a zbârcit-o da' şi la ei ca şi la noi..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close