INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ole Gunnar Solskjaer s-a convins! Pregătește un TUN de 120 de milioane de euro + ce jucător a pus pe lista neagră

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 10:22

Ole Gunnar Solskjaer are un start perfect pe banca lui Manchester United. Patru meciuri, patru victorii, însă tehnicianul interimar are probleme în defensivă și ar vrea să le rezolve rapid.

În capul listei de achiziții este stoperul lui Napoli, Kalidou Koulibaly, care are 27 de ani și în prezent este cotat la 70 de milioane de euro.

Internaționalul senegalez o va costa însă o avere pe Manchester United. Mirror anunță că Napoli vrea să-l cedeze, însă doar în schimbul a 118 milioane de euro.

Profitul ar fi unul uriaș. Koulibaly a venit în 2014 la formația italiană, pentru 7,75 milioane de euro, de la Genk.

Pleacă Eric Bailly!

Mundo Deportivo anunță că Eric Bailly, fundașul intrat pe lista neagră a șefilor lui United, este dorit de Sevilla.

Jucătorul adus de Mourinho de la Villarreal în schimbul a 38 de milioane a prins doar 11 meciuri în acest sezon și, probabil, va fi cedat pentru a-i face loc lui Koulibaly.

Manchester United dorește aproximativ 20 de milioane de euro în schimbul fundașului cotat acum la 30 de milioane de euro pe transfermarkt. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  03 Ianuarie 2019, 12:35

SA nu se imbete cu apa rece, ca a invins 4 echipe din ultimele locuri

peluza
peluza  •  03 Ianuarie 2019, 12:26

De aia nu joaca Chiriches titular des!!! E cel mai bun fundas central din lume + Raul Albiol fost capitan la Valencia (si jucator la Real Madrid).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează