INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

Marseille, în gardă înaintea meciului cu Galatasaray: „Toți ochii pe Olimpiu Moruțan!”

Argentinianul Patricio D'Amico (46 de ani) transmite că Olimpiu Moruțan (22 de ani) este principalul pericol pentru Marseille, în partida de astăzi, cu Galatasaray, din Europa League.
Argentinianul Patricio D'Amico (46 de ani) transmite că Olimpiu Moruțan (22 de ani) este principalul pericol pentru Marseille, în partida de astăzi, cu Galatasaray, din Europa League.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 09:26 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 10:18

Argentinianul Patricio D'Amico (46 de ani), fost mijlocaș și om de încredere al lui Jorge Sampoli, transmite că Olimpiu Moruțan (22 de ani) este principalul pericol pentru Marseille, în partida de astăzi, cu Galatasaray, din Europa League. 

  • Galatasaray - Marseille, din runda cu numărul 5 a grupei E din Europa League, se joacă joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro

Galatasaray conduce grupa E din Europa League. Este neînvinsă în primele 4 runde, iar o remiză astăzi i-ar asigura prezența în primăvara europeană. Francezii se tem de meciul de la Istanbul și sunt atenți la Olimpiu Moruțan. Internaționalul român este considerat principalul pericol pentru poarta lui Marseille.

Toți ochii pe Moruțan în Galatasaray - Marseille

„Galatasaray vine rănită după derby-ul cu Fenerbahce, dar va încerca cu siguranță să rămână lider în grupa din Europa League. Cred că se va mulțumi și cu un punct astăzi. 

Galatasaray ne-a arătat lucruri deosebite în actuala ediție. Toți ochii ar trebui să fie pe Moruțan și pe Kerem Akturkoglu, dacă joacă. Turcii au și un antrenor special, pe Fatih Terim”, a spus Patricio D'Amico, conform turcilor de la Fanatik.

Meciul cu Marseille nu este unul oarecare, ci este o partidă care ne poate oferi ocazia să trecem peste derby-ul pierdut. Să uităm de acel meci! Am început bine în Europa League și am continuat bine. Trebuie să încheiem la fel.

- Fatih Terim, antrenor Galatasaray

Marseille, în gardă înaintea meciului cu Galatasaray: „Toți ochii pe Olimpiu Moruțan!”

Patricio D'Amico este unul dintre oamenii de încredere ai lui Jorge Sampoli. Fostul mijlocaș argentinian a încercat o carieră pe cont propriu, la Deportivo Maldonado, în Uruguay, și în al 5-lea eșalon al Italiei. În 2021 a acceptat propunerea de a deveni analist la Marseille.

VIDEO Ce îi lipsește lui Moruțan să facă pasul la un club important? Leo Grozavu: „Are aceeași problemă ca Ianis Hagi”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Miza ascunsă a meciului Randers - CFR Cluj, din Conference League » Teoria conspirației din vestiarul campioanei

Șefii lui United au început negocierile pentru noul antrenor » Cu cine s-au întâlnit astăzi: „Sunt deja în Manchester”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
158180581397392
Bala Nicolae  •  25 Noiembrie 2021, 18:10

DE frica lui Morutan ,Marseille NU SE MAI PREZINRA LA ISTAMBUL. Stie ca morutan si singur ii bate ,asa ca ce rost are drumul la ist..

itu52
itu52  •  25 Noiembrie 2021, 11:02

Perechile becaliene de la Parma și Galatasaray sunt bune numai în poveștile GSP. Inconstanța le macină bruma de talent și-i va trimte la topogan.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează