INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Nemulțumiri în lotul Franței, după întoarcerea lui Benzema: „Revenirea lui a creat un dezechilibru”

Giroud a vorbit despre revenirea lui Benzema la națională
Giroud a vorbit despre revenirea lui Benzema la națională

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 15:13 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 16:08

Olivier Giroud (35 de ani) a vorbit despre revenirea lui Karim Benzema (33 de ani) la naționala Franței, pe care nu o vede cu ochi buni.

„Nu am nimic împotriva lui Karim, dar revenirea lui la națională a creat un dezechilibru tactic și în modul nostru de a juca. A fost ceva evident în unele jocuri, care, din fericire, a putut fi atenuat rapid ulterior, așa cum s-a putut vedea în meciurile din Liga Națiunilor”, a spus Olivier Giroud, potrivit L'Equipe.

Olivier Giroud: „Este nevoie de timp pentru a se realiza această adaptare”

Franța a fost eliminată în optimile de finală la loviturile de departajare de Elveția, iar atacantul știe care au fost motivele care a dus la această situație.

„Este nevoie de timp pentru a realiza această adaptare. Karim a revoluționat modul nostru de a juca, mai ales prin modul lui de a ataca. Iar schimbarea nu se poate întâmpla peste noapte, mai ales la un turneu atât de important, precum e Euro”, adaugă el.

Giroud, supărat pe selecționerul Didier Deschamps

Giroud mărturisește că l-a deranjat faptul că nu a fost informat în prealabil de Deschamps despre revenirea lui Benzema. 

„Aș fi fost bucuros dacă selecționerul m-ar fi anunțat înainte despre intențiile lui, așa cum Deschamps i-a informat pe anumiți jucători. Dar a fost decizia lui și o pot înțelege", a adaugat el.

46 de goluriîn 108 apariții în tricoul naționalei Franței are Giroud, al doilea marcator din istoria naționalei „cocoșului galic” după Thierry Henry care are 51 de goluri.

17 goluriare în prezent Mbappe pentru naționala Franței

Citește și:

Ciprian Tătărușanu, în presa din Italia: „Nu sunt rezerva nimănui și nici nu sunt așa bătrân cum spuneți voi”

Benzema, direct în istoria lui Real și a Ligii Campionilor! Borna atinsă cu reușita de astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează