INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Olympiacos, atac dur înaintea meciului cu echipa lui Răzvan Lucescu! „Cel mai murdar campionat din istorie”

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 11:35 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 11:54

Campioana Greciei, Olympiacos, critică numirea arbitrului Angelos Evangelos la partida din ultima etapă a play-off-ului, cu PAOK, și a emis un comunicat de presă numit „tragedie grecească”.

Olympiacos va preda coroana de campioană a Greciei la acest final de sezon lui AEK Atena, însă contestă corectitudinea întrecerii. Înaintea ultimei etape din play-off, meciul contra echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK; de la Salonic, a lansat un atac, fără precedent ca vehemență, la adresa arbitrilor și instituțiilor federale.

Numirea lui Angelos Evangelos la centru în meciul dintre echipele despărțite de 3 puncte în clasament a stârnit o reacție puternică din partea clubului din Pireu, ce a emis un comunicat de presă intitulat „Tragedie greacă".

3 povești incredibile cu Mario Balotelli, noua țintă a Rapidului: „Poftim 2000 de euro, sari cu scuterul în mare”
RAPID
3 povești incredibile cu Mario Balotelli, noua țintă a Rapidului: „Poftim 2000 de euro, sari cu scuterul în mare”

Olympiacos atacă: „Doar justiția greacă e o soluție"

Olympiacos numește campionatul din acest an drept „cel mai murdar din istoria Superligii" și precizează că va organiza o conferință de presă în care "va face actualizarea cu privire la acțiunile noastre legale, întrucât singura soluție pentru a curăța fotbalul de contrabandiști, criminali, case de pariuri și imigranți ilegali este justiția greacă.

„Fotbal ca o păcăleală globală”

PAE OLYMPIACOS denunță încă o dată gașca care și-a numit un arbitru grec, în ciuda a ceea ce s-a convenit și în timp ce vorbim despre un meci care determină clasamentul final al play-off-ului, calificările pentru cupele europene și încasările echipelor din sezonul următor. 

Nu mai are sens să încercăm să corectăm fotbalul grecesc, pentru că oricine l-ar avea în mână îl transformă într-o păcăleală globală! Din păcate pentru cei dintre noi implicați, este doar o tragedie grecească.

Cel mai murdar campionat din istoria Superligii lasă jos cortina cu încă o decizie provocatoare și jenantă, definitorie, care schimbă încă o dată cursul competiției. Cu un arbitru grec și un VAR portughez de data aceasta. Așa continuă campionatul arbitrilor polonezi presupus beți (cu 0% la etilotestul făcut de poliția greacă), arbitrilor kamikaze și altor instrumente de putere".

Ultima rundă din play-off programează mâine seară, de la 20:00, meciurile AEK Atena - Volos, Panathinaikos - Aris Salonic și PAOK Salonic - Olympiacos. Clasamentul e condus de AEK, cu 80 de puncte, urmată de Panathinaikos, cu 77 de puncte, OLympiacos e pe trei cu 70 de puncte, iar PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu pe 4, cu 67 de puncte.

Barcelona, aproape să-i dea o lovitură dură lui Guardiola » Catalanii transferă un jucător exponențial al lui City

Probleme mari de lot pentru AC Milan. După Rafa Leao și Bennacer, s-au accidentat Krunic și Junior Messias!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează