INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Olympique Lyon își dorește doi jucători de la Manchester United » Depay și Januzaj, pe lista francezilor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 18:56

Manchester United poate ceda nu unul, ci doi jucători în campionatul francez, la Lyon, care și-i dorește pe Memphis Depay și Adnan Januzaj.

Președintele lyonezilor, Jean-Michel Aulas, a declarat că este încrezător că poate realiza cel puțin un transfer important în această perioadă de mercato, dar că trebuie să vorbească engleza, dând astfel frâu liber speculațiilor că pe lista lui se află fotbaliști din Premier League.

Conform presei franceze, Lyon este foarte aproape de a-l aduce pe Januzaj, împrumutat de United la Sunderland. Antrenorul formației din Hexagon, Gerard Houllier, fost tehnician al celor de la Liverpool, are nevoie disperată de jucători de bandă, algerianul Ghezzal fiind plecat toată luna ianuarie la Cupa Africii.

Januzaj, cotat de site-urile de specialitate la șapte milioane de euro, nu a reușit să se impună în Premier League, un campionat mult prea dur pentru statura sa, dar în Franța ar avea ceva mai multă libertate de joc, dar și mult mai multe șanse de a fi titular.

În schimb, pentru Depay, Lyon va avea parte de o concurență serioasă din partea lui Everton. Olandezul, care nu a jucat nici măcar un meci întreg în acest sezon, ar fi lăsat să plece la orice echipă care este dispusă să ofere 15 milioane de lire sterline, deși inițial se vorbea doar despre un împrumut al acestuia.

Olympique Lyon ocupă în acest moment locul 4 în Ligue 1, dar a avut mari probleme în parte campionatului în benzile terenului, acolo unde s-a bazat fie pe Valbuena, fie pe Ghezzal sau Cornet, fotbaliști obișnuiți mai degrabă să joace în poziții centrale, iar Depay și Januzaj ar putea acoperi cu succes aceste poziții deficitare.

surse: dailymail.co.uk, ibtimes.co.uk, express.co.uk

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vlad1417
vlad1417  •  12 Ianuarie 2017, 20:37

Abia acum am vazut ca autorul articolului are doar 18 ani,fi mai atent si nu mai da copy paste pe google,mai bine anvata limbi straine ca sa avem macar pe viitor ziaristi competenti,ca astia din ziua de azi nici romana nu vb bine.bafta pe viitor alexandru

vlad1417
vlad1417  •  12 Ianuarie 2017, 20:32

Doamne ce ziarist,cum poti sa numesti un consultant exterieur al clubului antrenor?daca la tine conseiller exterieur an franceza anseamna antrenor atunci tu nu ai 8 clase.nu sunteti voi de vina,de vina ai seful vostru ca nu va trece prin ceva teste ca sa vada ce capacitate zero aveti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează