INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Omul cu sacul de mingi » Rooney a fost retrogradat de Mourinho: ”Trebui să accepte un rol tot mai mic la echipă”

Wayne Rooney scoate mingile din sac pentru încălzirea titularilor lui United // FOTO Guliver/GettyImages +1   FOTO
Wayne Rooney scoate mingile din sac pentru încălzirea titularilor lui United // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Wayne Rooney, 30 de ani, unul dintre marii golgeteri ai Angliei, a fost retrogradat de Jose Mourinho la 4-1 cu Leicester.

Wayne Rooney este ultimul trăgător de elită al Angliei. La 30 de ani, e golgeterul all-time al "naționalei", 53 de reușite în 116 meciuri, patru peste Bobby Charlton. Și îl va depăși în curând pe Sir Bobby și la Man. United.

Acum, are 246 de goluri în toate competițiile pentru Red Devils, trei mai puțin decât Charlton. Dar Rooney, actualul căpitan al lui United și al Albionului, are o medie mai bună decât legendarul atacant: 0,46 el, 0,33 Charlton!

Și totuși, Jose Mourinho l-a trecut pe bancă sâmbătă, la 4-1 cu Leicester. Prima oară în ultimii trei ani când Rooney e scos din echipă. Când se ocupă de sacul de mingi, se încălzește alături de rezerve și joacă în ultimele 7 minute!

"Dacă e pe gazon, Wayne e căpitanul meu. Dar, dacă Ibrahimovici e vârf, avem nevoie de jucători rapizi în jurul lui", a declarat managerul roș-albilor, sugerând că așa va arăta Manchester și în următoarele meciuri.

"Este acesta sfârșitul lui Rooney?", s-a întrebat Mail on Sunday, citându-l pe Gary Neville: "Nu a fost în formă în ultimul timp și decizia lui Mourinho e corectă". Iar fostul fundaș dreapta al lui United, în prezent analist la Sky Sports, a încheiat: "Wayne va trebui să accepte un rol tot mai mic la echipă".

194de goluri a marcat Rooney la Everton și Man. United (179) în Premier League, locul 2 all-time, după Shearer (260)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează