INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ordin de la Messi: să vină la Barcelona! Aduce la club un superstar din naționala Argentinei

Cristian Pavon // FOTO: Guliver/ Getty Images
Cristian Pavon // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 11:29

Că Leo Messi e un important factor decizional la Barcelona nu mai miră pe nimeni, însă ultima cerință a argentinianului a lăsat multă lume cu gura căscată.

Messi insistă pe lângă șefii Barcelonei să-l achiziționeze pe compatriotul Cristian Pavon (22 de ani) de la Boca Juniors, pentru care a oferit multe referințe pozitive, anunță cotidianul Marca.

Mijlocașul evoluează pentru Boca Juniors din 2014, a fost cel mai bun pasator din campionat, a câștigat deja un titlu și a debutat încă de acum un an în naționala "pumelor". Performanțe care l-au impresionat pe Messi.

"Pavon este un jucător foarte bun, găsește spații, este foarte rapid și diferit de ceea ce avem în echipă", l-a lăudat Messi, care a fost impresionat de aportul adus de Pavon la un amical al Argentinei de la finalulul anului trecut:

"Pavon poate fi un jucător foarte important pentru echipa națională datorită caracteristicilor pe care le are. Nu numai că este foarte rapid, dar ia deciziile în teren foarte repede", a spus Messi, potrivit Marca.

20.000.000 €e cota de piață a lui Pavon, potrivit Transfermarkt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
joschilotii
joschilotii  •  06 Iunie 2018, 20:19

Eh....si ce? Si despre ronaldo a vorbit frumos, dar asta nu inseamna ca i-a cerut lui bartomeu sa-l i-a in echipa. Messi e gigel si vorbeste frumos de toata lumea, in plus a dezmintit de nenumarate ori zvonuri din astea

delphy08
delphy08  •  05 Iunie 2018, 21:26

Daca zice Messi ,transferul se face-20sau 25 de milioane sunt mizilic ptr BARCA !!!

magic4ever
magic4ever  •  05 Iunie 2018, 14:25

Jucator bun...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează