INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Orenburg a ratat a doua partidă din campionat din cauza coronavirusului

COVID-19 e cel mai greu adversar pentru Orenburg
COVID-19 e cel mai greu adversar pentru Orenburg

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 15:29 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 15:54

Orenburg n-a putut juca nici ieri partida cu Ural, din cauza a două noi teste pozitive. Sâmbătă, a ratat meciul cu Krasnodar. În total, zece jucători şi membri ai staffului sunt infectaţi!

Noul coronavirus a dat peste cap campionatul abia reluat în Rusia. Dacă Rostov nu şi-a putut amâna meciul cu Soci şi a pierdut cu 1-10 folosind juniorii, Dinamo Moscova şi Orenburg au fost nevoite să declare forfait, din cauza infectării unor jucători. 

„Lanterna roşie" este deja la a doua partidă ratată, după ce sâmbătă nu a ajuns pe teren cu Kuban Krasnodar, şase fotbalişti şi doi dintre membrii staffului echipei fiind testaţi pozitiv.

Au intrat în carantină

Liga rusă a anunţat ieri că s-au depistat încă doi bolnavi de COVID-19, astfel că la ultimul set de teste au fost zece pozitivi la întreg personalul clubului aflat la 1.500 km sud-est de capitala Moscova şi la graniţa cu Kazahstan. Meciul cu Ural va putea fi recuperat în iulie dacă lotul ultimei clasate se vindecă. 

„Participarea echipei la ultimele şase jocuri depinde de rezultatele următoarelor teste", a anunţat Liga, care a confirmat că Orenburg va rămâne în carantină. E pe locul 16, cu 23 de puncte, dar cu şanse de a evita retrogradarea.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

George Pușcaș, nota 4 după ultimul meci în Anglia! Reading, la retrogradare

Maradona, selecționerul naționalei Spaniei » Scenariu spectaculos lansat de un candidat la președinția RFEF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează