INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII PE NAȚIUNI

Ostatici pe aeroport! Aubameyang și colegii gabonezi, lăsați fără pașapoarte în Gambia!

Pierre-Emerick Aubameyang
foto: Guliver/Getty Images
Pierre-Emerick Aubameyang foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 15:13 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 15:19

Aventură de pomină pentru Pierre-Emerick Aubameyang și coechipierii săi din naționala Gabonului, în preliminariile Cupei Africii pe Națiuni. Atacantul lui Arsenal s-a revoltat că autoritățile din Gambia i-au ținut pe internaționalii gabonezi ostatici timp de peste șase ore, până dimineața. 

Le-au luat tuturor pașapoartele pe aeroportul din Banjul și i-au obligat să doarmă pe jos sau să-și petreacă noaptea albă urmărind filme pe laptop. Totul din cauza întârzierii comunicării rezultatelor la testele pentru coronavirus necesare la vamă.

I-au învins joi acasă

„Suntem în 2020 și avem pretenția ca Africa să progreseze, dar ce pățim? Poate CAF ia măsuri contra celor responsabili! Oricum ne va motiva și mai tare pentru meci”, a postat pe Twitter Auba. 

Toți au făcut haz de necaz și au încercat să se mențină în formă, ascultând muzică și glumind cu fanii pe rețelele sociale. 

Gabon e liderul grupei F, cu 7 puncte, după victoria de joi din tur (2-1). 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Destinație surpriză pentru Sergio Ramos! Fundașul o poate părăsi pe Real Madrid liber de contract la sfârșitul sezonului

UEFA vrea să organizeze Euro cu orice preț anul viitor! În 12 sau mai puține orașe, cu sau fără spectatori. Altfel ar fi un dezastru financiar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează