INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Cum a intrat în impas transferul lui Ousmane Dembele la PSG » Barcelona a pus piciorul în prag

Cum a intrat în impas transferul lui Ousmane Dembele la PSG. Foto: Instagram
Cum a intrat în impas transferul lui Ousmane Dembele la PSG. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 10:41 / Actualizat luni, 07 august 2023 10:47

Ousmane Dembele (26 de ani) solicită jumătate din suma transferului său la PSG, cifrată la 50 de milioane de euro, și invocă în acest sens o înțelegere pe care ar fi încheiat-o cu Barcelona anul trecut. Catalanii nu o recunosc și plănuiesc să-l țină în loc pentru a-l obliga să-și revizuiască pretențiile.

Plecarea lui Ousmane Dembele la Paris Saint-Gemain părea o simplă formalitate, odată activată clauza de 50 de milioane de euro stipulată în contractul său cu FC Barcelona. 

Numai că, surpriză!, transferul a intrat în impas. Motivul? Disensiunile apărute între catalani, internaționalul francez și impresarul acestuia, Moussa Sissoko.

FCSB s-a dezlănțuit în Ghencea! 5 lucruri care nu s-au văzut la TV: MM a fost lider de galerie, cu cine a sărbătorit Florinel Coman + o poză istorică
FCSB - CFR Cluj 1-0
FCSB s-a dezlănțuit în Ghencea! 5 lucruri care nu s-au văzut la TV: MM a fost lider de galerie, cu cine a sărbătorit Florinel Coman + o poză istorică

Ousmane Dembele vrea jumătate din bani

Dembele pretinde jumătate din cele 50 de milioane și invocă o înțelegere pe care ar fi încheiat-o cu clubul la reînnoirea acordului, vara trecută. 

Ceea ce președintele Joan Laporta nu recunoaște. Astfel că, în loc să-i dea undă verde pentru vizita medicală și parafarea actelor cu PSG, i-a cerut jucătorului să se prezinte duminică la antrenament!

Ousmane Dembele riscă să piardă startul Ligue 1

Potrivit cotidianului Sport, Barça plănuiește să-l cheme în continuare pe Dembele la pregătiri și să nu-i faciliteze în vreun fel transferul în Hexagon. 

Dacă nu-și revizuiește pretențiile, internaționalul francez ar putea rata startul Ligue 1, pe 12 august, când Parisul o întâlnește acasă pe Lorient.

5 anieste durata contractului pe care PSG i l-a oferit lui Ousmane Dembele. La Barcelona mai avea până-n 2024

Cum motivează Dembele plecarea de la Barcelona

Dembele a insistat să o părăsească pe Barcelona, vara aceasta, deși Xavi Hernandez s-a bazat pe el sezonul trecut. Jurnaliștii de la AS au publicat recent o parte din discuțiile pe care francezul le-a avut cu antrenorul blaugrana și cu unii dintre colegii săi, în care își explică decizia.

Astfel, el i-ar fi spus lui Xavi că vrea să rămână și să câștige titluri, „dar într-un mediu sănătos”. Iar în dialog cu un coleg a pus degetul pe rană: „Mereu au fost oameni care au aruncat cu c***t și așteaptă să-mi taie capul. Dar nimeni nu râde de mine!”.

Citește și:

Un acționar din Liga 1, exasperat de ratarea lui Tavi Popescu » Cum a fost surprins la FCSB - CFR Cluj

Lui Șumudică i s-a pus pata pe Mandorlini! Noi critici acide: „E prea mult! Chiar nu înțeleg!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează