INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUDI CUP

(P) Concurs: câștigă cu o invitație dublă la Audi Cup 2015! Victorie pentru Tottenham în ultimul amical, urmează meciul cu MLS All-Stars!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 17:21

Tottenham se pregătește intens în această vară, proces care va ajunge la apogeu la Audi Cup 2015, care va avea loc pe 4 și 5 august, la Munchen.

Află aici cum poți câștiga o invitație dublă la Audi Cup 2015

Spurs s-au impus în amicalul cu Brentford, 2-1, cu doi marcatori puțin cunoscuți, Shaq Coulthirst și Dele Alli. Jermaine Udumaga a redus din diferență pe final.

Toby Alderweireld a debutat la Tottenham, după transferul de la Atletico Madrid, începînd ca titular alături de alte două noutăți, Kevin Wimmer și Kieran Trippier.

Pentru englezi urmează un drum pînă în Colorado, unde vor disputa un prestigios meci cu MLS All-Stars, apoi revenirea în Europa pentru duelul cu Real Madrid, primul de la Audi Cup.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează