INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUDI CUP

(P) Concurs: câștigă o invitație dublă la Audi Cup 2015! Mihajlovici pregătește arma secretă: "Dacă nu se culcă pe-o ureche va avea un viitor senzațional!"

Davide Calabria
Davide Calabria

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iulie 2015 20:38

AC Milan va juca la Audi Cup, competiție care se va desfășura la Munchen, pe 4 și 5 august.

Află AICI cum poți câștiga o invitație dublă la Audi Cup 2015

Antrenorul Sinișa Mihajlovici pregătește duelurile tari cu Real Madrid, Bayern și Tottenham. Italienii n-au început însă prea bine pregătirea, fiind învinși de Lyon, 1-2.

"Știam că ei sînt mai înainte cu pregătirea decît noi. Am schimbat echipa, sîntem mai în urmă cu antrenamentele. Nu e plăcut să pierzi, dar sînt mulțumit avînd în vedere stadiul în care sîntem. Unii jucători nu sînt la nivelul fizic maxim, dar echipa lucrează bine și cu siguranță vom arăta altfel cît de curînd.

La începutul sezonului vom fi la 100% tehnic și tactic. Bacca, Luiz Adriano, Menez, Zapata sînt fotbaliști care vor face diferența. Calabria (n.r. Davide Calabria, un mijlocaș de 18 ani) s-a descurcat bine și dacă nu se culcă pe-o ureche, ceea ce sînt sigur că nu va face, va avea un viitor senzațional!", a declarat antrenorul Sinișa Mihajlovici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează