INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PĂCĂLEALĂ

Păcălit cu tricoul lui Messi » Președintele Sudanului, Omar al-Bashir, a picat în plasa unei afaceriste care s-a dat drept reprezentant al Barcelonei

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2016 00:00

Alissa Plasco, patroana unei companii de investiții, a plecat în Africa hotărâtă să-și extindă afacerile în Sudan. Dar într-o țară condusă de un dictator, Omar al-Bashir, nu poți intra pe piață fără a avea "binecuvântarea" lui.

Știindu-l pe al-Bashir fan Barcelona, doamna Plasco s-a dat drept purtător de cuvânt al clubului și i-a solicitat o audiență. Iar la întâlnire, în prezența presei, i-a dus și un tricou cu numărul 10, semnat de Messi: "Leo vă admiră calitățile de lider". Superîncântat, președintele acuzat de crime împotriva umanității a mulțumit și a complimentat la rându-i formația blaugrana: "90 la sută din populația țării ține cu Barcelona".

Însă pe unii dintre jurnaliști, Alissa Plasco nu i-a convins. Și au sunat la sediul campioanei Spaniei, de unde li s-a infirmat totul: "Noi n-am trimis niciun cadou, iar doamna Plasco nu e angajata noastră".

Se întoarce Leo?

Noul selecționer al Argentinei, Edgardo Bauza, și-a fixat drept prim obiectiv să-l readucă pe Messi la națională. Dar se pare că nu mai e nevoie. Retras după finala Copei America 2016, pierdută în fața Chile, atacantul Barcelonei s-ar fi răzgândit și e gata să revină la lot - susține cotidianul Ole.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close