INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOIAN A AJUNS PE 4

"Palermo nu va suferi de ameţeli"

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Fostei echipe a lui Walter Zenga îi merge foarte bine. Triumful surprinzător de la Torino (2-0) a cocoţat-o pe Palermo pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în Champions League. Antrenorul Delio Rossi este optimist după performanţa reuşită chiar la meciul 600 în cariera profesionistă.


"N-o să avem probleme cu ameţeala, de la înălţimea acestei poziţii. Rezultatele ne vor creşte încrederea în noi. Avem o echipă tînără, dar valoroasă şi vrem să dovedim asta şi mai departe în teren", a declarat tehnicianul sicilienilor. Dorin Goian a fost din nou rezervă aseară la Palermo, Rossi preferînd tot cuplul de stoperi Bovo şi Kjaer. Sicilienii au 43 de puncte, doua mai mult decit Napoli si Juventus.

 

Alberto Zaccheroni, aflat la primul eşec la Juventus, s-a plîns de epuizarea echipei sale: "Sîntem puţini şi obosiţi. Aveam nevoie de mai mulţi titulari proaspeţi, iar după pauză am căzut vizibil. Şi Diego a fost foarte stors şi ar fi trebuit să-l menajez cîteva meciuri, dar n-am variante de rezervă".

 

Palermo s-a impus în epilogul etapei a 26-a cu golurile marcate de Miccoli şi Budan în repriza secundă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează