INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PALMEIRAS

Palmeiras l-a demis pe antrenorul Luxemburgo din cauza unui articol scris pe Twitter :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2009 00:00

Fostul antrenor al naţionalei Braziliei şi al lui Real Madrid, Vanderlei Luxemburgo, a fost demis duminică de la Palmeiras, după ce şi-a manifestat nemulţumirea faţă de o decizie a conducerii în privinţa unui jucător dorit de Barcelona, informează Reuters.

"Luxemburgo nu mai este antrenorul echipei"
, se arată pe site-ul oficial al formaţiei din Sao Paulo.

Reprezentanţii grupării au adăugat că demiterea lui Luxemburgo nu este cauzată de rezultatele echipei, ci de faptul că a avut unele conflicte cu oficialii clubului. Palmeiras a fost eliminată săptămâna trecută din sferturile de finală ale Copei Libertadores. Echipa va fi condusă în următorul meci de antrenorul secund, Jorginho.

Palmeiras a anunţat vineri că a primit o ofertă de la Barcelona pentru atacantul Keirrison şi că jucătorul în vârstă de 20 de ani nu va mai evolua atât timp cât se desfăşoară negocieri. Luxemburgo a fost nemulţumit de decizie şi a anunţat conducerea că nu îl va mai folosi pe atacant chiar dacă acesta va rămâne în lot.

"Keirrison a dat dovadă de lipsă de profesionalism şi respect faţă de mine şi echipă, iar cât voi fi antrenor el nu va mai juca pentru Palmeiras", a spus Luxemburgo pe pagina sa de Twitter.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează