INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

Palmeiras, la un pas de tragedie » A ratat două aterizări în Argentina din cauza vântului puternic!

Luiz Felipe Scolari
Luiz Felipe Scolari

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 11:38

Pilotul charterului care transporta echipa braziliană Palmeiras a decis să aterizeze la Rosario. Și apoi să plece la Buenos Aires. Va face mâine dimineață o nouă încercare. Meciul cu Godoy Cruz e mâine seară.

Au trecut doi ani și opt luni de la tragedia lui Chapecoense. Pe 28 noiembrie 2016, avionul care aducea echipa braziliană în Columbia, pentru finala Copei Sudamericana, s-a prăbușit pe dealurile de lângă Medellin. Au murit 71 de pasageri. Doar trei jucători au scăpat cu viață.

Antrenorul verzilor e Luiz Felipe Scolari

Duminică, o altă formație din Țara Cafelei a fost atât de aproape de o altă dramă. Palmeiras venea la Mendoza, în Argentina, la meciul cu Godoy Cruz, din Copa Libertadores. Din cauza vântului extrem de puternic ce sufla deasupra aeroportului, pilotul charterului a ratat două aterizări.

Realizând cât de mare e primejdia, acesta a decis să zboare la Rosario. Și, de aici, la Buenos Aires. Decolase în urmă cu zece ore de la Fortaleza.

Palmeiras, antrenată de Luiz Felipe Scolari și avându-i în lot pe Ramires și Felipe Melo, va pleca mâine dimineață spre Mendoza, sperând să poată ateriza. Oricum le va fi dificil jucătorilor. Partida e mâine seară.

„Mă uitam la un film în avion și, la aterizare, totul s-a transformat într-un film de groază. A fost înspăimântător. Unii se rugau, alții priveau disperați. Trăiam toți sentimentul că nu putem face nimic”
Alexandre Mattos, director de fotbal Palmeiras

„Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție. Au fost 40 de minute de panică și teroare. La un moment dat, mi-a trecut prin minte acest gând: «Asta e ziua». Dar am scăpat”
Cristiano Olibeira, agent de securitate Palmeiras

„A fost un fenomen deloc obișnuit, un vânt numit zonda, ca un val cald care a provocat mai multe incendii în Argentina, în special la Mendoza. Ne-a fost teamă tuturor” Jomar Ottoni, fizioterapeut Palmeiras

Citește și:

Real Madrid face o ofertă bombă pentru Neymar: 90 de milioane de euro + Gareth Bale! Cosmin Olăroiu îl vrea pe galez în China și îi dă un salariu uriaș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close