INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PANATHINAIKOS

Panathinaikos a rămas fără antrenor după demisia lui Nioplias şi încearcă să-l aducă pe Boloni

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Panathinaikos a rămas fără antrenor după demisia lui Nikos Nioplias şi îl vrea pe tehnicianul român Ladislau Boloni pe banca tehnică a echipei.

Nikos Nioplias a demisionat din funcţia de antrenor al formaţiei greceşti din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

Antrenor interimar a fost numit Jacek Gmoch, 71 de ani, pînă la găsirea unei alte soluţii. Tehnicianul polonez a condus Panthinaikos între 1983 şi 1985 şi este unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria echipei. Conducerea formaţiei din prima ligă greacă încearcă să-l convingă pe Ladislau Boloni să preia echipa.

Nioplias a renunţat la funcţia sa după remiza, 1-1, contra formaţiei Larissa. Panathinaikos se află pe locul 1, la egalitate de puncte, 21, cu Olympiakos.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dorins
dorins  •  15 Noiembrie 2010, 17:01

AR FI UN MOMENT BUN SA-L ADUCEM LA NATIONALA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează