INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

UPDATE Alarmă la Barcelona! Messi a transmis că despărțirea e tot mai probabilă » Starul argentinian, supărat după întâlnirea cu Ronald Koeman

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyIamges
Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyIamges

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 16:07 / Actualizat joi, 20 august 2020 22:24

Ronald Koeman (57 de ani), noul antrenor al Barcelonei, a avut azi o întâlnire cu Leo Messi, căpitanul catalanilor.

UPDATE 22:00; S-a terminat întâlnirea Messi - Koeman

Presa din Spania scrie că întâlnirea dintre Messi și Koeman s-a terminat, iar veștile sunt proaste pentru Barcelona, Căpitanul l-a invitat acasă pe tehnicianul olandez și i-ar fi spus că are îndoieli asupra viitorului său la Barca. „Și-a exprimat nemulțumirea față de întreaga situație după 2-8 cu Bayern și, momentan, se simte mai mult în afară decât în interiorul clubului", a anunțat RAC 1.

Nu a spus că pleacă, dar a sugerat că e posibil ca acest lucru să se întâmple. Messi, 33 de ani, al cărui contract expiră pe 30 iunie 2021, este văzut de Koeman drept stâlpul noului proiect catalan.

Totuși, argentinianul ar avea două variante de transfer: Manchester City, pentru a fi din nou alături de Pep Guardiola, sau PSG, unde s-ar reîntâlni cu prietenul Neymar.

Știrea inițială:

Presa din Argentina anunță că Messi își va întrerupe vacanța pentru a se întâlni cu Ronald Koeman. Căpitanul Barcelonei vrea să îl cunoască pe noul antrenor și să cunoască strategia pe care acesta o are. De partea cealaltă, Koeman vrea să afle ce intenții are Leo Messi și dacă acesta vrea cu adevărat să plece de la Barcelona.

Messi este împreună cu familia în vacanță în La Cerdanya, o regiune din Spania, aflată la granția cu Franța. Leo și Koeman se vor vedea azi, iar după discuția cu Messi, antrenorul va discuta și cu restul căpitanilor, Pique, Busquets și Sergi Roberto.

VIDEO. Pe cine vrea să aducă Barcelona lângă Messi:  e transferul astronomic al verii

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Ronald Koeman, făcut praf de foștii săi jucători: „În 5 luni a distrus echipa! Îi păsa doar să aibă șapte sticle de vin la cină”

Ansu Fati a trădat! L-a lăsat baltă pe fratele lui Messi și va avea același impresar ca Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
raducallin
raducallin  •  21 August 2020, 13:45

@Amicu :E clar acum , Messi nu va juca la EURO 21 )))) .

2528389220528911
Ionut Costache  •  21 August 2020, 09:06
Postat de amicu pe 21 August 2020, 06:43

asa este. Messi este un jucator mediocru, se loveste mingea de el ca din gard. Iar Ronaldo a castigat campionatele cu echipe de mana a treia din anglia, Spania sau italia. Si Juventus a avut o crestere semnificativa odata cu venirea lui Ronaldo. Nu mai castigase Juve camppionatul de 10 ani si in Champions League nu mai ajunsese atat de sus de 20de ani. Noroc cu Ronaldo ca i-a scos din ***. Eu zic ca Messi mai mult de Azerbaijan nu ar trebui sa viseze. Fara Xavi si Iniesta, care ii faceau jocul, Messi se impiedica de minge. Nu vezi ca de atunci Messi fuge de joc, sa nu se faca de ras. Nici nu mai trage la poarta si cica il copiaza pe Sefer la loviturile libere. E umflat de presa acest messi, in rest, e varza. Da, si la echipa nationala nu o sa ajunga niciodata golgeterul Euro sau sa castige cu nationala Argentinei euro 2021. E varza messi asta

Ai uitat sa spui ca Ronaldo a jucat in cariera numai cu jucatori slabi, spre deosebire de Messi caruia i-au facut toti de la Barcelona jocul... Plus ca la finala la Euro Ronaldo a tras echipa dupa el de pe banca. In rest excelent punctat... Poate, totusi, Messi are noroc acum la final de cariera si il ia Mititelu la Craiova, ca tot au promovat...

dinamo100
dinamo100  •  21 August 2020, 07:24

Astia nu au habar ca a discutat Messi cu Koeman, nu inteleg ce sens are "stirea" asta!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează