INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Pantera neagră » Unul dintre secretele exploziei lui Douglas Costa în Bundesliga: se pregătește și noaptea!

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 00:00

Fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior și-a angajat la Munchen un antrenor de fitness și iese în fiecare seară în cartier

Debutul lui Douglas Costa la Bayern, în vara lui 2015, a fost ca explozia unei bombe. Brazilianul în vîrstă de 25 de ani a uimit pe toată lumea cu viteza sa, cu ruperile de ritm, serviciile impecabile și șutul ca din tun, în condițiile în care driblingul e ceva aproape de la sine înțeles la un sud-american. Unul dintre secretele sale? Fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior face ore suplimentare. Noaptea!

Costa a angajat un antrenor de fitness, iar seara, cînd lumea se trage spre casă, ei pleacă la treabă. Sala "de forță" a brazilianului e cartierul. Aparatele? Scări, balustrade, pasarele, ziduri. În general, cam tot ce-i iese în cale. "Plouă sau ninge, nu contează. Eu îmi fac programul", a povestit "aripa" bavarezilor reporterilor de la Sport1, care i-au înregistrat un antrenament nocturn pentru un film documentar.

Roadele eforturilor sale au apărut imediat. De la un debutant privit la început cu circumspecție, Costa a urcat peste noapte în categoria "Weltklasse" (clasă mondială) alcătuită de prestigiosul Kicker sportmagazin. Iar colegii din Bundesliga l-au ales cel mai bun jucător al turului actualei ediții de campionat.

30.000.000 €i-a plătit Bayern lui Șahtior pentru Costa. Brazilianul a semnat pe 5 ani

30,3%dintre fotbaliștii din Bundesliga (244) l-au votat pe Costa "jucătorul turului", urmat de Aubameyang (23%, Dortmund) și colegul T. Muller (14,8%)

Grașii Ribery și Vidal!

Tabloidul Bild a aflat care sînt jucătorii lui Bayern certați de Guardiola în fața întregii echipe pentru că au revenit din vacanță cu multe kilograme în plus: Ribery și Vidal. Chilianului i s-au reproșat inclusiv escapadele nocturne.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează