INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Pantera roz » Chiellini eliminat, campioana KO: Juventus s-a prăbușit pe locul 12, la 11 puncte de lider!

Juventus nu se regăsește în acest sezon
Juventus nu se regăsește în acest sezon

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2015 00:00

Bianconerii travestiți la Reggio Emilia și-au luat adio de la scudetto. Căpitanul Buffon și-a criticat colegii, iar antrenorul Allegri a ordonat cantonament disciplinar: ”Nu avem alibi”.

Juve a pierdut miercuri probabil și ultimul tren de a rămîne în lupta pentru titlu. Eșecul istoric cu Sassuolo (0-1), al patrulea și toate la limită!, a aruncat-o pe campioana ultimelor 4 sezoane pe locul 12, la 11 puncte de liderul Roma.

Travestiți în roz la Reggio Emilia, bianconerii au părut o trupă de provincie, incapabilă să revină după ce e condusă. A cincea oară în acest campionat cînd pornește de la 0-1.

Eliminarea lui Chiellini (38), a doua în carieră după cea din 2007, la 0-1 (marcase Sansone) și două decizii defavorabile ale arbitrului (cotul lui Acerbi de "roșu" la Dybala și penaltyul refuzat lui Sturaro) au contribuit la surpriză, înfuriindu-l pe Buffon: "Am făcut o primă repriză nedemnă. Sînt dezamăgit și mă doare sufletul să-mi văd echipa surclasată. N-am ajuns la 38 de ani să fiu un pelerin".

Nici o echipă cu doar 12 puncte după 10 etape n-a izbutit să termine pe primul loc.

4 goluria primit Juve pînă în minutul 15 în acest campionat. Sassuolo e a cincea care-i înscrie la primul șut pe poartă, după Udinese, Chievo, Frosinone și Bologna

38 de anitrecuseră de cînd bianconerii nu au mai suferit cel puțin patru înfrîngeri după primele 10 etape. Este a șaptea oară în istorie cînd ating acest record negativ

"N-am cîștigat un duel și n-am legat trei pase. Trebuie să protestăm mai puțin, să fim mai umili. Nu ne putem ascunde după o decizie greșită a arbitrului"
Gianluigi Buffon, căpitan Juventus

"Această echipă a fost construită să cîștige nu doar în viitor, ci chiar și în prezent. Am fost prea nervoși și avem urgent nevoie de o schimbare de atitudine"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

Chiricheș și Tătă fără emoții

Chiricheș a revenit titular la Napoli (2-0 cu Palermo), a cincea victorie la rînd a echipei lui Sarri. Și n-a avut emoții cu Vazquez, pe care l-a ținut departe de careu. Probleme a provocat Insigne, iritat pentru schimbare. Tătărușanu, integralist la Fiorentina (2-0 cu Verona), a scos "foarfeca" lui Jankovici, însă a avut "o ieșire dubioasă în stilul Szczesny în primul sfert de oră" (Gazzetta).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1028883133808119
Alex DelMihay  •  30 Octombrie 2015, 11:40

Dupa 4 ani de succese.........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close