INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUNDERLAND

Panti, martorul unui gest superb al fanilor lui Sunderland » Au strîns bani pentru a-i trimite flori soţiei antrenorului

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2015 17:33

Fanii lui Sunderland, echipă la care evoluează şi românul Costel Pantilimon, au recurs la un gest mai puţin întîlnit pentru a mulţumi antrenorului Dick Advocaat că şi-a prelungit contractul cu gruparea engleză.

Aceştia au organizat o strîngere de fonduri cu scopul de a-i cumpăra flori soţiei antrenorului, cea care i-a permis acestuia să mai continue un an la cîrma lui Sunderland. La finalul sezonului, după ce a salvat-o pe Sunderland de la retrogradare, Advocaat, 68 de ani, a anunţat că nu va mai antrena deoarece soţia lui va divorţa pentru că nu stă mai mult timp alături de ea.

Campania care a purtat numele de "Flori pentru doamna Advocaat" a fost un succes total. Fanii formaţiei engleze se aşteptau să strîngă aproximativ 350 de euro pentru un buchet uriaş de flori, însă au adunat 2.750 de euro, anunţă Daily Mirror.

Banii care vor rămîne după cumpărarea buchetului de flori vor fi donaţi în scopuri caritabile, iar soţia lui Dick Advocaat va fi cea care va alege destinaţia acestora.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  05 Iunie 2015, 23:40

gestul in sine e super.dar ca sotie de om care a carat zeci de milioane in casa ... sa mearga cu valahul la vila cu usa metalica,rotunda in tavan ca ii da de treaba cu copy-paste cat il chinuie prostata

Vezi toate comentariile (1)
Comentează