INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK - LEVADIAKOS

PAOK - LEVADIAKOS // VIDEO Cum interpretează un fan al lui Aris Salonic ascensiunea rivalilor de la PAOK: „Sper ca Lucescu să nu mai poarte fesul ăla al lui și să piardă meciul!”

Răzvan Lucescu, PAOK
Răzvan Lucescu, PAOK

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 14:49

Salonic nu înseamnă doar PAOK, ci și Aris sau Iraklis. Da, alb-negrii sunt mai cunoscuți la nivel global, însă și celelalte echipe sunt foarte iubite, iar fanii lui Aris se întrec în fanatism cu cei care vor fi diseară pe "Toumba".

  • Reporterul GSP Eduard Apostol se află în Salonic, de unde trimite cele mai noi informații despre formația lui  Răzvan Lucescu și atmosfera din oraș

Rivalitatea cu Aris este comparabilă cu cea ce datează din anii '60 cu Olympiacos, când s-a petrecut "infamia", cum îi spun cei din nordul Greciei, ca atenienii să-l "fure" pe Giorgos Koudas.

În aceste zile, suporterii îmbrăcați în negru și cu tricouri având diverse însemne ale lui PAOK merg mândri pe stradă. Nu prea îi vezi pe cei ai lui Aris, ori nu se afișează prin zona centrală a orașului. Totuși, rivalii nu apreciază prea mult faptul că Salonicul va avea o campioană, nu pot trece peste duelurile istorice. 

"Sper ca Lucescu să nu mai poarte fesul ăla al lui și să piardă meciul! De ce? Ca să se mai amâne bucuria! Sunt fan al lui Aris, n-am cum să mă bucur pentru ei. Aris are două titluri, adversarii au tot două. Mai facem și noi glume, în fine, să câștige titlul!, oricum o va face. Să fie sănătoși, cele bune! M-am legat de chestia cu Lucescu cu fesul lui norocos fiindcă s-a făcut caz pe asta aici", a dezvăluit un fan al lui Aris.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
forcesteauaforever
forcesteauaforever  •  22 Aprilie 2019, 10:29

Nu e mare lucru sa fi campion in Grecia. Daca era mare antrenor castiga pe Germania sau pe Italia sau Spania

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  21 Aprilie 2019, 15:03

Ce reportaj penibil al lui Edy Apostol.. suporterul care crede că fesul lui Lucescu aduce victoriile.. Misticismul, religia și percepția deformată asupra realității, toate sunt prezente în acest titlu ***, al acestul jurnalist ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează