INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

PAOK și Xanthi propuse pentru retrogradare în Grecia! Patronul Ivan Savvidis ar controla ambele formații

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 22:21

Un comitet de conducere al fotbalului din Grecia a propus în această seară retrogradarea lui PAOK Salonic și Xanthi din prima ligă.  

Nu există sezon în care comisiile să nu aibă un rol hotărâtor în stabilirea ierarhiei finale din Grecia. După ce a câștigat tot anul trecut cu Răzvan Lucescu pe bancă, PAOK e aproape de excluderea din prima ligă. Decizia este fundamentată pe faptul că patronul Ivan Savvidis ar controla două cluburi din același eșalon, PAOK și Xanthi.  

Decizia a fost luată de un comitet format din cinci membri. Ședința a durat aproximativ 5 ore, iar după parlamentări intense s-a ajuns la vot. Trei persoane au fost de acord cu retrogradarea celor două formații, în timp ce două au sugerat contrariul.  

PAOK și Xanthi ajung la judecata Ligii 

Decizia nu este una executorie. Cazul va ajunge acum pe masa Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste din Grecia. Dacă și acest for va da o hotărâre potrivnică, PAOK și Xanthi mai au două căi de apel, ultima fiind la TAS.  

Până la o decizie finală, cele două formații își vor continua țintarul programat, iar clasamentul nu va fi afectat.  

PAOK e lider

Jucătorii lui PAOK au aflat informația după meciul pe care l-au câștigat astăzi cu Volos, scor 1-0, datorită golului marcat de Vieirinha din penalty. Formația din Salonic este lider după 21 de etape, cu 52 de puncte, unul mai mult decât rivala Olympiakos. Cele două sunt calificate deja în play-off. Xanthi este pe locul 7, cu 27 de puncte. 

Vezi și:

Ionuț Radu, spre Parma! Toate detaliile acestei mutări neașteptate

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
parpalache
parpalache  •  28 Ianuarie 2020, 17:20
Postat de firaldo pe 28 Ianuarie 2020, 08:45

La noi Academica si FC Fcsb au acelasi patron,lucru recunoscut de el cand echipa era in liga 2,Astra primeste "imprumuturi" de la Becali,Botosani isi lasa cel mai bun jucator,care avea oferta de 200 de mii de euro de la o alta echipa din prima liga...ei il dau gratis la FC Fcsb,Viitorul - FC Fcsb sau Nasul vs Finul.Fotbalul romanesc este corupt se vede si prin faptul ca arbitrii care se lasa de fotbal primesc functii la FC Fcsb prima data Argaseala apoi Tudor...cu siguranta o sa urmeze si Coltescu.

Iar pe Gaz Metan i-a salvat de la faliment,dandu-le 600 de mii pe Darius Olaru,cu care nu avea ce face!asa ca l-a lasat acolo si de abia anul asta l-a luat-ca prea batea la ochi,dar o sa li-l trimita inapoi cum l-a trimis pe Golofca la Botosani,sau pe Qaqa la Iasi!

parpalache
parpalache  •  28 Ianuarie 2020, 17:13

Ivan Savidis controleaza doar inca o echipa in afara de echipa lui?Incepator!Pai la noi,Ghiorghios Becalidis controleaza inca vreo sapte, opt,in afara de echipa lui!Dar pentru asta e chiar lingusit,cica e... "salvatorul fotbalului romanesc"!

vladutz13
vladutz13  •  28 Ianuarie 2020, 11:24
Postat de Cantemir Mefa pe 27 Ianuarie 2020, 23:47

Dacă ar fi Comisii corecte şi la noi, FCSB ar retrograda în Liga a IV-a! Să enumerăm doar 3 echipe controlate de oier: Academica, Viitorul şi Botoşani. Corect?

Viitorul care le-a luat ultimele 2 campionate? :) ok

Vezi toate comentariile (18)
Comentează