INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Paolo Maldini și fiul său au fost depistați pozitiv cu coronavirus » Care este starea celor doi

Paolo Maldini, directorul tehnic al AC Milan, depistat pozitiv cu COVID-19
Paolo Maldini, directorul tehnic al AC Milan, depistat pozitiv cu COVID-19

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 21:47

Paolo Maldini (51 de ani), director tehnic al celor de la AC Milan și fiul său, Daniel Maldini (18 ani), jucător la clubul rossonero, au fost depistați pozitiv cu noul virus COVID-19.

AC Milan a descris situația celor doi printr-un comunicat:

„AC Milan confirmă că Paolo Maldini, directorul tehnic al clubului, a aflat că a fost în contact cu o persoană depistată pozitiv cu coronavirus, apoi a început să prezinte simptome el însuși. 

Acesta a fost testat ieri, rezultatul fiind pozitiv. Fiul său, Daniel, atacant în echipa de tineret a clubului, care s-a antrenat în trecut cu echipa mare, a fost de asemenea depistat pozitiv. 

Paolo și Daniel sunt bine și stau acasă deja de două săptămâni, în izolare, fără a fi în contact cu alții. Vor rămâne în carantină până se vor reface, după cum indică protocoalele medicale emise de autorități”, a fost mesajul clubului italian.

Reguli coronavirus

Citește și alte știri despre coronavirus:

Starul lui Juventus Paulo Dybala a fost depistat pozitiv cu coronavirus

De ce coronavirusul are o rată a mortalității mai mare în rândul bărbaților » Explicația specialiștilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează