INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Părinţii plătesc pentru "Gay Gunners" » Amendată pentru bannerul homofob afişat cu Arsenal, Bayern îi pune pe vinovaţi să achite

Articol de - Publicat joi, 15 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 20:39

Acel mesaj a fost ideea a patru liceeni nemţi. Fiind minori, familiile lor vor trebui să scoată din buzunar cîte 2.500 de euro Bayern îşi susţine fanii, dar îi şi arde la buzunar cînd greşesc. Dacă în februarie le-a subvenţionat biletele celor care au încurajat echipa în "optimile" Ligii, la Londra, contra lui Arsenal, deunăzi i-a chemat pe unii la casierie.

Motivul? Bannerul homofob afişat de patru elevi de liceu la returul cu "tunarii", de pe Allianz Arena. Clubul a fost amendat de UEFA cu 10.000 de euro şi obligat să închidă un întreg sector de tribună la următorul meci acasă în Ligă, contra lui Man. United.

Campioana Germaniei a decis să-i pună pe vinovaţi să achite amenda. Fiind însă vorba de minori, s-a îndreptat către părinţii lor, care vor scoate din buzunar cîte 2.500 de euro fiecare.

150.000 de euro a pierdut Bayern după ce UEFA a obligat-o să închidă un sector de tribună cu Man. United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
caminero
caminero  •  15 Mai 2014, 14:41

Şi ce este aşa de deplasat în a scrie "Tunarii veseli"?!? Adică filmul de desene animate "Gay Purree" (Parisul vesel, îl ştii, ăla cu Jaune Tom, Miaurice şi Musette) ar trebui interzis, cenzurat, sau cum?

gaby1912
gaby1912  •  15 Mai 2014, 12:59
Postat de tinkkker pe 15 Mai 2014, 09:48

ce sa le ceri nemtilor..niste tarani

sper ca ai glumit! asta trebuie a fie atitudinea oricarui club fata de fani. printr-un banner poti sa transmiti si altceva decat jigniri, mesaje rasiste sau xenofobe etc. atunci sa-i vezi pe toti cocalarii, refulatii si handicapatii ce atitudini vor avea stiind ca vor fi rasi la buzunare!

bobinatul
bobinatul  •  15 Mai 2014, 11:25
Postat de tinkkker pe 15 Mai 2014, 09:48

ce sa le ceri nemtilor..niste tarani

Sper ca glumesti. Respect, daca s-ar face asa si in Romania cred ca nu ar mai aparea toti retardatii cu bannere rasiste si care vin doar sa se bata cu politia. Civilizatia se impune cu forta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează