INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Start lansat pentru Barcelona? Cotă mărită la 40 pentru o victorie cu Mallorca

Mallorca și Barcelona se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa 28 din La Liga.
Mallorca și Barcelona se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa 28 din La Liga.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 14:37

Mallorca și Barcelona se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa 28 din La Liga.

Catalanii nu pot conta pe Dembele, accidentat, și Lenglet, suspendat, însă se pot baza din nou pe Luis Suarez, jucător care, în condiții normale, ar fi ratat tot sezonul din cauza unei accidentări. Barcelona a avut ceva emoții și cu Messi la antrenamentele de săptămâna trecută, însă starul argentinian e apt pentru restartul campionatului.

Mallorca e echipa cu cele mai multe înfrângeri în acest sezon, 16 din 27 de partide, însă încă păstrează șanse reale să rămână în prima ligă. Gazdele au obținut o victorie surpriză cu Real Madrid, 1-0, însă au dezamăgit în ultimele confruntări cu Barcelona, unde au bifat șase înfrângeri consecutive! Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale, un bookmaker important oferind cota 40 pentru un succes al Barcelonei (detalii AICI)!

  • Barcelona a marcat 14 goluri în ultimele trei confruntări directe cu Mallorca; 
  • Mallorca a pierdut 4 din ultimele 6 meciuri disputate acasă; 
  • În meciurile catalanilor se marchează cele mai multe goluri, media fiind de 3,5 reușite pe meci; 
  • Mallorca are numai două victorii în ultimele 8 meciuri oficiale.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria Barcelonei a fost mărită la 40, în loc de 1.29. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează