INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Start lansat pentru Real Madrid în La Liga? Cotă mărită la 50 pentru un succes cu Real Sociedad

Real Sociedad și Real Madrid se vor întâlni duminică, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a doua din La Liga. Foto: Guliver/GettyImages
Real Sociedad și Real Madrid se vor întâlni duminică, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a doua din La Liga. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 06:21 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 06:23

Real Sociedad și Real Madrid se vor întâlni duminică, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a doua din La Liga.

„Galacticii” încep sezonul cu o deplasare care ar trebui să fie accesibilă. Sociedad are nu mai puțin de șapte absențe importante pentru această partidă. În plus, debutul din prima etapă a fost dezamăgitor, numai un 1-1 cu Valladolid.

Real Madrid nu se va putea baza pe Hazard, Asensio și Isco, însă chiar și în aceste condiții poate alinia un prim „11” mult mai solid. În plus, madrilenii s-au impus în 9 din ultimele 11 meciuri direct din campionat. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes obținut de Real Madrid (detalii AICI)!

  • Real Madrid a marcat în 13 din cele 14 deplasări din 2020; 
  • Sociedad a încheiat sezonul trecut cu o singură victorie în ultimele 6 partide disputate acasă; 
  • „Galacticii” au 4 victorii în ultimele 5 deplasări la San Sebastian; 
  • În 8 din ultimele 10 meciuri directe s-au marcat cel puțin 3 goluri.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Real Madrid a fost mărită la 50, în loc de 1.73. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează