INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Încă o victorie fără emoții pentru Barcelona? Cotă mărită la 50 pentru un nou succes cu Sevilla

Sevilla și Barcelona se vor întâlni vineri, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din La Liga. Foto: Guliver/GettyImages
Sevilla și Barcelona se vor întâlni vineri, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din La Liga. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 02:13 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 12:22

Sevilla și Barcelona se vor întâlni vineri, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din La Liga.

Sevilla continuă să aibă probleme și după reluarea campionatului. După victoria din derby-ul cu Betis, 2-0, a urmat un nou pas greșit, 1-1 cu Levante. Nu e ceva nou. În 2020, formația antrenată de Lopetegui a reușit o singură dată să lege două victorii consecutive! Rezultatele nu sunt deloc la nivelul așteptărilor, numai trei victorii în ultimele zece partide oficiale.

Barcelona s-a impus fără să primească gol în primele două partide de la reluarea campionatului, 4-0 cu Mallorca și 2-0 cu Leganes. Catalanii au zdrobit-o pe Sevilla în ultimele trei meciuri directe, marcând în total 14 goluri! Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes al Barcelonei (detalii AICI)!

  • Barcelona a câștigat șase dintre ultimele șapte partide directe; 
  • Sevilla a pierdut o singură dată în ultimele 17 meciuri jucate acasă; 
  • Catalanii nu pot conta pe Umtiti, suspendat, Dembele, Sergi Roberto, De Jong, accidentați; 
  • Barcelona s-a impus în 4 dintre ultimele șase partide disputate pe terenul Sevillei.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul Barcelonei a fost mărită la 50, în loc de 1.95. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează