INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Rămâne Barcelona în lupta pentru titlu? Cotă mărită la 50 pentru un succes cu Villarreal

Villarreal și Barcelona se vor întâlni duminică, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa a 34-a din La Liga. Foto: Guliver/GettyImages
Villarreal și Barcelona se vor întâlni duminică, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa a 34-a din La Liga. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 02:31 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 13:01

Villarreal și Barcelona se vor întâlni duminică, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa a 34-a din La Liga.

Pauza nu le-a priit catalanilor, care au o singură victorie în ultimele patru partide și au ajuns la 4 puncte de locul 1. Un nou pas greșit ar compromite definitiv și ultimele șanse rămase de a câștiga titlul în La Liga.

Villarreal e într-o formă excelentă de la reluarea campionatului: cinci victorii și un egal. Numai trei puncte mai stau între „submarinul galben” și locul 4, ultimul care asigură calificarea în grupele UCL. Gazdele au însă mari probleme când întâlnesc Barcelona, echipă pe care nu a mai învins-o din 2008. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes obținut de Barcelona (detalii AICI)!

  • Villarreal a primit 12 goluri în ultimele 5 confruntări disputate acasă cu Barcelona; 
  • Barcelona a câștigat 5 dintre ultimele 6 meciuri directe; 
  • Villarreal a scăpat fără gol primit acasă în numai două din ultimele șapte meciuri; 
  • Catalanii au primit gol în 10 din ultimele 12 deplasări.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul al Barcelonei a fost mărită la 50, în loc de 1.75. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează