CAMPIONATE  ·  ITALIA

Parma Reality Show » Sky TV ajută financiar ”lanterna” Seriei A să termine campionatul

Cristian Rodriguez (în dreapta) a jucat duminică ultima oară, cu Atalanta, reziliindu-și contractul
Cristian Rodriguez (în dreapta) a jucat duminică ultima oară, cu Atalanta, reziliindu-și contractul

Articol de — Sambata, 14 Martie 2015

Penalizată cu încă două puncte, trupa lui Donadoni ar putea fi filmată 10 minute zilnic în dramatica luptă cu falimentul.

Drama prin care trece Parma ar putea deveni subiect de reality show în Italia. Televiziunea Sky a oferit ultimei clasate din Serie A, penalizată cu încă două puncte din cauza salariilor neplătite pe iulie, august şi septembrie (a rămas cu 9!), sprijin financiar în schimbul a zece minute de filmări zilnice, pentru a descrie lupta squadrei gialloblu cu falimentul. Iniţiativă neacceptată însă de toţi jucătorii.

Antrenorul Donadoni a primit şi o veste bună: şi-a recuperat banca din vestiar, scoasă la licitaţie pentru plata datoriilor! Trei tineri tifosi au cumpărat-o ieri, cu 1.400 de euro, şi i-au făcut-o cadou!Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (2)

gazistu  •  14 Martie 2015, 22:17

ceo fost si ceo ajuns

jimmy_who  •  14 Martie 2015, 11:52

oricum nu e vorba de AC Parma, care a disparut de mult, la fel ca multe cluburi de la noi. eu un club nou FC PARMA, de cativaani. Dar interesant ca nu se intampla doar la noi. poate e sfarsitul fotbalului? cine se va mai uita la 10 cluburi care se lafaie in toata Europa, pe cand restul dispar? eu unul am renuntat sa mai privesc vreun meci din orice competitie. doar mai citesc ocazional cate un articol ca azi. si cunosc multi in aceeasi situatie. Adio fotbal! Banul te-a distrus!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1