INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Parma Reality Show » Sky TV ajută financiar ”lanterna” Seriei A să termine campionatul

Cristian Rodriguez (în dreapta) a jucat duminică ultima oară, cu Atalanta, reziliindu-și contractul
Cristian Rodriguez (în dreapta) a jucat duminică ultima oară, cu Atalanta, reziliindu-și contractul

Articol de - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 23:12

Penalizată cu încă două puncte, trupa lui Donadoni ar putea fi filmată 10 minute zilnic în dramatica luptă cu falimentul.

Drama prin care trece Parma ar putea deveni subiect de reality show în Italia. Televiziunea Sky a oferit ultimei clasate din Serie A, penalizată cu încă două puncte din cauza salariilor neplătite pe iulie, august şi septembrie (a rămas cu 9!), sprijin financiar în schimbul a zece minute de filmări zilnice, pentru a descrie lupta squadrei gialloblu cu falimentul. Iniţiativă neacceptată însă de toţi jucătorii.

Antrenorul Donadoni a primit şi o veste bună: şi-a recuperat banca din vestiar, scoasă la licitaţie pentru plata datoriilor! Trei tineri tifosi au cumpărat-o ieri, cu 1.400 de euro, şi i-au făcut-o cadou!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  14 Martie 2015, 22:17

ceo fost si ceo ajuns

jimmy_who
jimmy_who  •  14 Martie 2015, 11:52

oricum nu e vorba de AC Parma, care a disparut de mult, la fel ca multe cluburi de la noi. eu un club nou FC PARMA, de cativaani. Dar interesant ca nu se intampla doar la noi. poate e sfarsitul fotbalului? cine se va mai uita la 10 cluburi care se lafaie in toata Europa, pe cand restul dispar? eu unul am renuntat sa mai privesc vreun meci din orice competitie. doar mai citesc ocazional cate un articol ca azi. si cunosc multi in aceeasi situatie. Adio fotbal! Banul te-a distrus!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează